Keltegessem még enni a sárga babát 1 hónaposan?
Az én fiamnál is elhúzódott a sárgaság. De mértem a szoptatásokat és rengeteget evett a testsúlyához képest. 2 kg-ot gyarapodott a második hónapban. Két hetesen már nem keltettem. Ha ébredezett, az első nyekkre felvettem, különben végigordította a pelenkázást az éhség miatt. Félálomban átoelenkáztam, cici és aludt tovább.
Az jó ötlet, hogy kérdezd meg a gyerekorvost. Ő ért hozzá és ismeri a gyerekedet is.
Dokit kérdezd, de egyébként ez szerintem is normális alvásidő.
Az én kisfiammal ugyanez volt, mondjuk ő fényt nem kapott, és én már alig vártam, hogy valaki azt mondja, hogy ne keltsem (nekem is a védőnő volt ez amúgy 🙂) .
Azóta is gyönyörűen alszik, elmúlt már 14 hónapos is, az alvással sosem volt bajunk, éjszakánként se ébredt, a délutáni alvása is egyenletes, 3 óra körül van mostanában.
Van ilyen baba, örülj neki :)
A látható sárgaság lassan múlik (7-8 hétig még simán láthatod), ellenben a bilirubin szintje valószínű már normalizálódott.
Felesleges keltegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!