5 hónapos babám csak játszik a cicivel. Mit tegyek?
1 hét múlva 5 hós lesz a lányom és mindennel foglakozik csak a cicivel nem. Alig akar enni, ha meg végre sikerül magamhoz venni, akkor meg bekapja a cicit, rámnéz, mosolyog, elengedi a cicit, aztán megint elkapja, magyaráz, jár a lába, megint vigyorog, megint elengedi. És ez így megy amíg meg nem unja. Éppen, hogy csak eszik valamennyit vagyis inkább csak iszik. A múlt héten pl nem hízott semmit sem ez miatt.
Már mindent kipróbáltam, elsötétítek a szobában, csönd van, úgy fekszik, hogy ne sok mindent lásson. Próbáltam alvás előtt etetni vagy egyből alvás után, mikor még kómás, de így meg nem tudom mindig kicselezni. Sztem ez miatt éjjel 1-szer többször kel, hogy pótolja a nappali nem evést.
Van ötletetek, hogy mit tegyek?
Most már kezdek kicsit aggódni.

Ne aggódj és főleg ne pótolj feleslegesen, mert akkor lőttek a szoptatásnak. Nálunk is volt ilyen időszak, mikor minden érdekelte és nem ért rá enni:)
Éjjel aztán egész végig rajtam lógott, nem könnyű, de...inkább. Sok sikert és türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!