Szölöt hogy lehet hány honapos kortol adni? és mivel adjam? Fog vagy hajt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 20:46
1/8 anonim válasza:
Én 8 hónaposan pürésítve adtam a picimnek.De a héját leszedtem. Széklet könnyebb szerekezetű lett tőle, de nem hajtotta meg.
2/8 anonim válasza:
Szőlőt magozva 1 éves kortól lehet, addig nem tudja emészteni
3/8 anonim válasza:
A kiskönyv közepén lévő táblázat szerint 8 hónapos kortól adható. Eleinte a levét add, utána magozva, héj nélkül, amikor már ügyesen rág, akár felezve vagy egészben is adhatod (a méretétől függően). Ha a héjával adod, akkor általában hajt.
4/8 anonim válasza:
hát, ez jó! most olvasom, hogy csak 8 hótól lehet adni.. :(
nekem a védőnő javasolta, mikor érett a szőlőnk, hogy adjak a babának nyugodtan és akkor volt 6 hós. !!
kakihajtás miatt javasolta, magozva, héj nélkül, pürésítve. én a botmixerrel csináltam és jó eves volt.
5/8 anonim válasza:
Nyugodj meg! Ha akkor nem volt tőle baja, akkor kár utólag parázni :) Ahány hozzátáplálási táblázat, annyiféle hozzáállás... a kiskönyvbéli egy elég szigorú. 2. voltam
6/8 anonim válasza:
Bocs, a 3. voltam és nem a 2....
7/8 anonim válasza:
Hajt
Nekem egy évesen még azt mondta a doki, ne adjak neki, de csipegette a kertben:-)
8/8 anonim válasza:
én adtam a 8 hónapos fiamnak. kicsi lyukú levesszűrőn nyomkodtam át, így csak a leve ment a babának, a héja és a magok fennakadtak. tejpéppel keverve imádja, a sima és a kék szőlőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!