Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes Fisher Price Mászó...

Érdemes Fisher Price Mászó Micimackót venni fél éves babának? 9 hónaposnak Fisher Price járás segítő oroszlán kismotort? Szeretik a babák? Mennyi ideig játszanak velük?

Figyelt kérdés
Ha nem, ajáljatok olyat, amit igen.
2010. okt. 20. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! A fiam 10 és fél hónapos, most kapott a mamától egy kockafaló vizilovat, ami járássegítő is, meg lehet rajta motorozni is. A Tescoban most 9900,- forint volt.
2010. okt. 20. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Megnézzük.
2010. okt. 21. 00:51
 13/14 anonim ***** válasza:

a fiam az elsö szülinapjára kapott ilyent:

[link]

lehet elöbb kellett volna,mert mostmár nem igen játszik vele,de nem bánom hogy megvettük mert néha azért használja, inkábba rajta lévö játékok érdeklik.majd a kisteso...amit te küldtél linket megnéztem,igazán aranyos de 9 hónapos baba még leesik,a tili tolis azért jobb mert ott max seggre esik,de erröl csunyán le lehet csuszni,én még ezt a fajtát nem venném,hacsak nem állsz mindig mögötte.nem megbántani akarlak csak az én fiam 9 hosan még nem is mászott,ezért gondolom hogy nem jo még.igaz vannak babak akik nagyon korán kezdik ezeket a dolgokat,a tied is ilyen?

2010. okt. 21. 07:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia! Nem tudom milyen lesz a mozgás fejlődése, mert 3,5 hónaposan hempergett, de azóta is csak 1-2 szer, nagyon akar haladni, járni, de csak a felülésre jött rá, a megfordulás sem érdekli. Mond már szótagokat, tudatosan használja a NEM-et, néha MEM:) Akkor mondja, ha nem azt szeretné, amit kap. Pl.etetni, itatni akarom, pedig ő álmos:)

Úgy tudom az oroszlánt is lehet tologatni. Gondolom egyedül úgysem tudna felülni rá. És kösz a tippet, megfontoljuk.

2010. okt. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!