Új textil pelusokat veszel az újszülöttnek vagy a nagytesójét használod neki?
Figyelt kérdés
Mindig büfihez használtuk vagy a feje alá tettem neki, szét lett mosva, de funkcióját betölti.
Te ugyanazt használtad vagy újakat vettél?
2023. nov. 18. 12:32
1/10 anonim válasza:
Nővérem adott, 2 gyereké volt előtte.
Nem is gondoltam, hogy új kellene
2/10 anonim válasza:
Mi sem vettünk újat. A nagyét használtuk. Felesleges.
3/10 anonim válasza:
Tesóm adott pár darabot
Nem vettem újat.
Lányomnak anno(10 éve) négy darabot vettem újat,azt sem használtam el.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊 Szerintem veszek pár db elmenőset, a nagytesóé meg jó lesz itthonra. Mondjuk még a mai napig használjuk.😁
2023. nov. 18. 13:03
5/10 anonim válasza:
Vettem par darabot, de csak azert, mert a masodik gyermek kislany, igy a sok ilyen-olyan fius szines, mintas textilpelus kozott legyen egy kis rozsaszin is :D Szoval szimplan azert, mert megtetszett, na.
Amugy jok meg a regiek, mi nem is hasznaltuk annyira sokat oket.
6/10 anonim válasza:
Újat vettem, 20 darab jó minőségűt, nagyon jó puha még sok mosás után is.
7/10 anonim válasza:
Vettem 2db elmenőset, de itthonra teljesen jó a tesóé.
8/10 anonim válasza:
Én vettem 2 újat, mert nagyon tetszett a mintája, és úgy voltam vele, hogy miért ne, de azokat használjuk ezeken kívül, ami az első gyereké volt. Neki teljesen újakat vettünk, és nem lett agyonhasználva, szóval nem rongyos állapotúak.
9/10 anonim válasza:
Hallod, még az enyémek is előkerültek (amiket annak idején nem csak büfizéshez használt anya, hanem "éles bevetésen" is voltak, vagy hogy mondjam). Semmi bajuk, nyilván megfelelően ki lettek mosva.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor senki nem csinál gondot belőle.🙂 Nekünk telebukta jópárszor szegénykém, rengeteget használtuk őket. Végül nem zacskóztam be, maradnak a huginak itthonra meg kap mellé pár szép elmenőset.
2023. nov. 18. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!