Segítségre lenne szükségem Baba-mama klub ügyben?
a gyerekek nem játszanak együtt !!! ezzel számolni kell a kisebbek egymás mellet játszanak.
szervezz tematikus napokat v. technikákat egyik nap termések másik nap filc harmadik nap rajz és igy tovább
anyukáknak lehet berakni varrósarkot és tervezőasztalt régi burdákat hogy szabásmintákat másolhassanak és megvarrhassák amit szeretnének a kicsinek nagynak.
ez több befektetés de vonzaná az embereket.
Szia!
Nálunk az októberi program ez:
1.-én: séta a tóhoz, kacsanéző
8,-án: gyermeki játszmák, egy kis gyermekpszichológia
15.-én: kötetlen beszélgetés, játék
22.-én: homeopátia a szelíd gyógymód, vendég:homeos orvos
25.-én: jön az őszi megfázások szezonja, vendég: helyi gyermekorvos
egy-két tipp még, amik eddig voltak:
-könyvajánló anyukákkal, kinek milyen könyv vált be
-szoptatási problémák, nehézségek
-receptcserék, hozzátáplálás, vendég: dietetikus
-mikulás party vendég: mikulás (bárki beöltözhet)
-zenés délután forró teával, játék (anyukák is
összedobhatnak játékokat)
-hogyan kezeljük a fogacskákat vendég: gyermekfogorvos
-karácsonyi díszek készítése
-hordozókendő előnyei
-rajzverseny (persze minden gyerek nyer:))
A mi falunk igen pici,4-5 baba-mama páros jön el hetente.Mi inkább beszélgetünk,mondókázunk.Játékot mindenki hoz,így megtanulnak nyitni egymás felé a lurkók.
Nem azt mondom,hogy így csináljátok,csak kérdés,mekkora lenne az érdeklődés.
Én annak is örülök, ha semmi nincs, csak összejövünk, letesszük a játszószőnyeget és kiborítjuk a játékokat, a többi jön magától.
sokszor van valami program, volt hogy állatorvos jött-gyerekek és az állatok kategóriában. Volt, hogy hipp-es tanácsadó jött etetés ügyben. Megünnepeljük a mikulást, karácsonyt, húsvétot egy -egy programmal.
Volt babatorna, zenés-táncos "mulatság".
A legjobb, ha az ottani anyákat megkérdezed, hogy miről szeretnének hallani, miben szeretnének részt venni, és ahhoz csináltok programot.
Nyilván ez utánajárást , és szinte minden esetben anyagi ráfordítást igényel. De ebben önkormányzat is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!