Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogom tudni mit “kell” csináln...

Fogom tudni mit “kell” csinálni a babával?

Figyelt kérdés

Hamarosan szülni fogok.

Nagyon várjuk a picit. Így a szülés felé közeledve nem is a szülés miatt aggódom, hanem, hogy tudni fogom e mit szeretne épp a kicsi..

Ha sír és nem nyugszik meg szopira vagy pelenka cserére, nincs melege, nem fázik stb, akkor tudni fogom e mit csinaljak.

Családban nincs ilyen pici baba, soha nem is fogtam még kézben sem kisbabát.

Szoptatásról is csak olvastam és a felkészítőn volt róla szó.. Az is elég bonyolultnak tűnik, legalábbis olyan sokan nem is tudnak szoptatni pl.

2023. nov. 17. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig tudtam mért sírt pedig 3.gyerek volt, de lehet ő sem tudta,(a nagyok nem voltak sírósak) .

Sír sír nyugtatod, rázod és ha olyan sírtok együtt😁

2023. nov. 17. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az is segít, hogy utánaolvastál. Én is csak könyvből tanultam szoptatni, a csecsemősök meg azt hitték, többedik baba :-)
2023. nov. 17. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy aranyos kérdés :D

Ösztön. Ne aggódj. Eleinte nem fogod tudni, hogy “most mi van???” de aztán szépen kiismered a babát.

Megtanulod, hogy melyik sírása mit jelent (na ezt pont nem értettem, mikor más mondta nekem, de még pocakban volt a babám.. Aztán pár hét alatt már csukott szemmel hang alapján meg tudtam mondani, hogy most éhes, fáj valamije, tele van a pelus, vagy csak egy kis közelségre vágyik..)

2023. nov. 18. 06:09
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom. Mennyire vagy egészséges és jó ember?
2023. nov. 18. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Manapság mindenre van facebook csoport mint szoptatás vagy az aktuális kerületi anyukák stb. Én sok mindent innen tudtam meg,meg amikor itt a baba kénytelen leszel belejonni. Nyugi menni fog.
2023. nov. 18. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Én szülesznő vagyok, tanultam is róla, az első pár hétben mégis baromi szerencsétlennek éreztem magam én is és a férjem is. 😅

Nem olyan mint a tankönyv de siman bele lehet rázódni, csak adj időt magatoknak :)

2023. nov. 21. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!