Fogom tudni mit “kell” csinálni a babával?
Hamarosan szülni fogok.
Nagyon várjuk a picit. Így a szülés felé közeledve nem is a szülés miatt aggódom, hanem, hogy tudni fogom e mit szeretne épp a kicsi..
Ha sír és nem nyugszik meg szopira vagy pelenka cserére, nincs melege, nem fázik stb, akkor tudni fogom e mit csinaljak.
Családban nincs ilyen pici baba, soha nem is fogtam még kézben sem kisbabát.
Szoptatásról is csak olvastam és a felkészítőn volt róla szó.. Az is elég bonyolultnak tűnik, legalábbis olyan sokan nem is tudnak szoptatni pl.
Nem mindig tudtam mért sírt pedig 3.gyerek volt, de lehet ő sem tudta,(a nagyok nem voltak sírósak) .
Sír sír nyugtatod, rázod és ha olyan sírtok együtt😁
Végre egy aranyos kérdés :D
Ösztön. Ne aggódj. Eleinte nem fogod tudni, hogy “most mi van???” de aztán szépen kiismered a babát.
Megtanulod, hogy melyik sírása mit jelent (na ezt pont nem értettem, mikor más mondta nekem, de még pocakban volt a babám.. Aztán pár hét alatt már csukott szemmel hang alapján meg tudtam mondani, hogy most éhes, fáj valamije, tele van a pelus, vagy csak egy kis közelségre vágyik..)
Én szülesznő vagyok, tanultam is róla, az első pár hétben mégis baromi szerencsétlennek éreztem magam én is és a férjem is. 😅
Nem olyan mint a tankönyv de siman bele lehet rázódni, csak adj időt magatoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!