2.5éves baba mellett hogy birtátok pici babával a strapát?
Én másfél éves baba mellett is bírtam újszülöttel a strapát. Aztán egy négy éves és egy 2,5 éves baba mellett is bírtam újszülöttel a strapát. Azután pedig egy 5,5 éves, egy 4 éves, és egy másfél éves baba mellett is bírtam a negyedikemmel. Nem volt segítségem. Egy titka volt.
Nem a gép előtt ültem akkoriban, egész egyszerűen azért, mert nem volt rá időm.
hű, de szuper anyuka meg nő vagy te utolsó....
gratulálok...
Szia!
Nekem van egy 3 hónapos és egy 3 éves lányom. Estére bizony jól elfáradok.... A nagy nem éppen egy nyugis lányka, hanem kis örökmozgó.Pont akkor kell neki, enni, inni, wc-re menni,amikor a kicsit rendezném. A kicsi pedig akkor ordít a legjobban amikor a nagyra kerülne a sor.:-)
Próbálom összehangolni a dolgokat, de nem mindig sikerül.
Nem tudok mindkettővel 100%-ig foglalkozni.De úgy hiszem és érzem,majd ahogyan telik az idő, a kicsi nagyobb lesz ( tud majd kúszni, mászni) és nem csak szopozik szinte egész nap, akkor majd jobb lesz.
Szép ez az időszak, megpróbálom inkább élvezni,mert hamar felnőnek a gyerekek:-)
kedvse 4 gyerekes, lehet neked se kellett volna 4 gyerek, mert hogy empátiát nem tanítasz majd nekik, az tuti!!!
nem nyafog itt senki, de miért kéne akár csak 1 vagy 2 gyerek mellett fittnek és energiabombának lenni??? ráadásul még ha az embernek soha nincs magára egy perce se, és évek óta kialvatlan? a kérdező csak feltett egy kérdést, nem hiszem hogy pont ilyen szimpatikus válaszokra vágyott mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!