A dm -s pelus milyen árban van és hány darabos a kislányom 14 kiló lassan van e 4+ os vagy 5 -ös? Az ára és hogy mennyibe kerül darabja?
hát ne haragudj de nem vagy valami értelmes ember
képzeld nem járok dm be mert faluba lakom és itt nincs dm
amugy a második kislányomnak kellene csak hogy mégjobban izgassalak hogy még a nagyobb lányomnál sem voltam dm-ben
nem igazán mivel mindig másféle pelusokat vettem illetve most van egy jó kuponom amivel 35 % olcsobban vehetek meg mindent szóval ezért kérdeztem hogy a pelenka mennyibe kerül mert sokat mondták hogy jó pelus és az ára is jó
remélem kielégített a válaszom de remélem nem írsz nekem ide többet sajnos nem vagyok az ilyen emberekre kiváncsi nem mindenki lakik városba de te biztos valami ..... pesti kislány vagy na ennyit akartam csak erről neked
kösz a nagy semmit illetve hogy ilyen b---- voltál
jaj hát írtál mégis vissza nekem csapnivaló lenne a helyesírásom
na inkább legyen a helyesírásom csapnivaló mint hogy ilyen bun.. legyek
de azért azt még megkérdezném hogy a gyerekeimet miért kellett ebbe belekeverned
ennyire para... vagy hogy lehet valakinek ennyi esze mint neked
hogy más gyerekeiről te akárhogyis nyilatkozzál hogy jössz te ehhez
de neked biztos nincs gyereked vagy már esetleg elvették tőled és irigykedsz rám
te hogy az ilyen emberek minek vannak vagy ember vagy te egyáltalán már az sem biztos
hát igen ha te sajnálod az én gyerekeimet akkor és mit mondjak
hogy még az árvaházba is jobb lenne a gyerekeidnek mint veled ez tetszik neked
igy ilyenekkel dobálozni
a gyerekeimet mégegyszer ne merd a szádra venni te kis ....
hát ennyi remélem találkozunk majd
csak a Flór Ferenc Kórházba ne gyere mert ott melózok és nehogy jó kezekbe kerülj te kis gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!