Az arcán fokozatosan halványult, most 1 éves, már nem látszik. De lassan múlt el, sokáig megvolt.
Tarkóján meg a fejbőrén megmaradt, de benőtte a haj.
2023. nov. 15. 09:05
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor számíthatott rá hogy megmarad ezekszerint🤔
2023. nov. 15. 09:12
3/12 anonim válasza:
Ritkán marad meg, ha belegondolsz hány baba születik ezzel és hány felnőttet ismersz akinek van.
2023. nov. 15. 09:18
4/12 anonim válasza:
Ismerek 50 éves felnőttet is, akinek még megvan a tarkóján.
2023. nov. 15. 09:33
5/12 anonim válasza:
1 éves kislányomnak még látszik. Van egy a szemöldöke között, az alapvetően már elhalványult, de ha álmos vagy sír, akkor egyből látszik, visszavörösödik :D Meg egy az orrcimpája hajlatában, olyan, mint egy veleszületett piercing, az nem halványult. A tarkóján már benőtte a haj, de még az is megvan amúgy.
2023. nov. 15. 09:55
6/12 anonim válasza:
Főiskolai csoporttársam fél arca vörös volt. Szőke fehér bőrű lány volt. Neki megmaradt.
Lányomnak kisebb foltok voltak. Ha sír,kivörösödik,amúgy csak én tudom,hol vannak. Meg az apja 😀.,
2023. nov. 15. 10:53
7/12 anonim válasza:
Nekem felnőtt fejjel csak akkor látszik, ha lázas vagyok, sírok vagy nagyon kimelegszem. A homlokom közepén van.
A kisebbik keresztlányom arctartással született, neki nagyon megnyomódott a homloka, volt a halántéka környékén is egy nagyobb tűzfolt, másfél éves kora körül múlt el. Neki is látszik halványan ha sír, lázas vagy melege van.
2023. nov. 15. 20:47
8/12 anonim válasza:
"neki nagyon megnyomódott a homloka"
A tűzfolt NEM attól alakul ki...Jézusom...Az érhiba. Semmi köze a nyomódáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!