Meg lehet tagadni a kötelező oltások beadását?
Ne kövezzetek meg, teljesen oltáspárti vagyok, minden választható oltást be akarok adatni.
De ma reggel 8-kor kellene beadni a kislányomnak az újabb kört (van benne kötelező oltás is), és már pénteken is azt mondta a gyerekorvos, hogy nyolc kakis pelenka nem probléma, biztos a rota oltástól volt (majdnem 4 hete kapta) vagy ha nem, akkor fogzás, és pár napig jobb is volt, lement napi 4-re, de tegnap két óránként kakilt, összesen 11x 24 óra alatt, több zöld kaki is volt és a kutacsa enyhén be van esve.
Nem annyira, hogy csapot-papot eldobva berobogjak az ügyeletre, mert ha épp nem szopizik 2 órából felet, akkor jókedvű a baba, de azért ahhoz eléggé, hogy elgondolkodtam rajta, hogy ne kapjon egy kis babavizet.
Ha most is félvállról veszi a doktornő az ügyet, akkor megtagadhatom, hogy (most) beoltsa a kislányomat vagy inkább csak telefonáljak be neki, hogy a kórházba mentünk és menjünk be? (Nekem is fáj kicsit a hasam).
A 2 hónapos oltását 3 hónaposan kapta meg. Nincs belőle semmi.
Hívd fel a dokit,mondd meg,hogy rosszabbul van a gyerek,beesett a kutacsa.
Halasztást kérnél.
És ne használd az oltásmegtagadás szót a félreértések elkerülése érdekében! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!