Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet megbízható habszivac...

Hol lehet megbízható habszivacs szőnyeget rendelni a babámnak? Milyen vastagságú a jó?

Figyelt kérdés
Hogy ne fázzon meg és a fejét se üsse be nagyon ha esik?

2023. nov. 13. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különbség köztük, csak a szín, minta más.
2023. nov. 13. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mind egyforma,és ahhoz,hogy nagy méretű legyen sokat kell rendelned.(nyilván vannak nagyobb méretek is abból kevesebb kell )

Nekünk is volt,de a fiam folyton lemaszott róla,így osszepakoltam,és elraktam.

Nekem teljesen fölösleges dolog volt.

2023. nov. 13. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy mint a 2.

A lányomnak volt,de mihelyst elkezdett kuszni,lekuszott róla,hiába tettem vissza.

Az egész szobát mégsem rakhattam ki vele.

Véleményem szerint max abban a jarokaban(nem tudom jol-e mondom,az a rácsos cucc a szoba sarkában,amiből nem tud kijönni)tudnám elképzelni lerakva a földre,onnan nem tud lejönni

2023. nov. 13. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez a fajta van, biztosan kapható magyar oldalon is, ez nagyon szuper

2023. nov. 13. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:

4 és válaszoló vagyok, nálunk ez átszámolva 11000 Ft, ahogy nézem a magyar oldalon drágább, nekünk erdős van, itt olyat nem látok, de gyerekszobában le van terítve ott szabadon mozoghat, 3 hónapos kortól megvan, nagyon szeretem, mert nem koppan nagyot a feje átfordulásoknál és meleg akkor is, ha nem megy a talajfűtés

[link]

Ebédlőben meg ezt a fajtát vettem, de azt kéz alól vettem (nem akartam kettő deágát venni) hogy tudjam vinni magammal anyuékhoz, csak fekete fehérben, ez is nagyon jó,meleg és felfogja az ütést

[link]

2023. nov. 13. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Brendonban vannak jók.
2023. nov. 13. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

A sinsayből és a lidlből is vettünk.

A lidl-s darabok tökéletesen illeszkednek, a sinsay-esben nem – mintha a vágás nem lenne tökéletes (2 csomagot kombináltunk össze, hogy nagyobb legyen). De a baba szempontjából nem zavaró.

2023. nov. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!