Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok már az idén overált a...

Adtok már az idén overált a babátokra? Vagy elég a vastag dzseki és bélelt naci? Babakocsis babákra gondolok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én még ne adok télikabátot és vastag téli nagdrágot 19 hónapos lányomra, hanem harisnyát, normál nadrágot, bodyt, pulóvert és átmeneti dzsekit.
2010. okt. 19. 23:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen a 7hetes picimre,de a 27hós nagy fiamra nem.
2010. okt. 19. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:

En meg nem adok ra overalt.

Harisnya, vastag naci, body, hosszuujju pulcsi es szvetter, vagy dzseki. Eleg vastag igy is a kocsitakaronk.

Nem nagyon birja a meleget a kisfiam. Itthon is egy szal body van rajta es egy naci, meg zokni. Mondjak hogy oltoztessem fel jobban de ha adok ra meg valamit izzad es nyugol. Igy jol erzi magat.

6 honapos.

2010. okt. 20. 07:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk az elmúlt napokban 12-15 fok volt, mikor mentünk sétálni. Ennyi fokba mi a fenének adnék rá overált? Én is láttam már 18 fokban vastag téli kabátot egy kislányon, és a sapka alól kilógó haján látszódott, hogy tiszta csatak szegény gyerek feje az izzadságtól. Szívem szerint az anyukának mondtam volna, hogy ő vegyen már fel egy síoverált 18 fokban, aztán úgy sétálgasson... de sajnos az ő dolga. Csak aztán az ilyen anyuka meg panaszkodik, hogy meg van fázva a gyerek. Na vajon mitől? Hát attól, hogy az izzadt, vizes ruha rajta van órákon keresztül a gyereken...

Szóval én ráadok 1 éves kisfiamra egy vékony harisnyát, vékony melegítő nacit, cipőt, sapkát, hosszú ujjú bodyt, rá egy rövid ujjú pólót (vagy rövid ujjú bodyt és egy vékony pamut hosszú ujjú pólót), és egy átmeneti kabátot.

2010. okt. 20. 07:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislányom 20 hós és még nem adtam rá én sem a vastag overrált,még a szekrényben jó helye van,ha igazi hidegek lesznek,akkr elővesszük.Vastagabb átmeneti kabátot adok rá ha kint vagyunk.Olyankor hosszú újjú body+kantáros bélelt naci és harisnya+fölé még 1 cipzáros kardi és úgy a kabát meg sapi és cipő,de még az őszi cipőcskéjét hordja,a télit nem vettük elő egyenlőre. Van 1 vékonyabb overállunk,néha azt is ráadom,de az alá nem öltöztetem fel nagyon,mert finom, termos puha anyag,ami tartja a meleget.
2010. okt. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!