Adtok már az idén overált a babátokra? Vagy elég a vastag dzseki és bélelt naci? Babakocsis babákra gondolok.
En meg nem adok ra overalt.
Harisnya, vastag naci, body, hosszuujju pulcsi es szvetter, vagy dzseki. Eleg vastag igy is a kocsitakaronk.
Nem nagyon birja a meleget a kisfiam. Itthon is egy szal body van rajta es egy naci, meg zokni. Mondjak hogy oltoztessem fel jobban de ha adok ra meg valamit izzad es nyugol. Igy jol erzi magat.
6 honapos.
Nálunk az elmúlt napokban 12-15 fok volt, mikor mentünk sétálni. Ennyi fokba mi a fenének adnék rá overált? Én is láttam már 18 fokban vastag téli kabátot egy kislányon, és a sapka alól kilógó haján látszódott, hogy tiszta csatak szegény gyerek feje az izzadságtól. Szívem szerint az anyukának mondtam volna, hogy ő vegyen már fel egy síoverált 18 fokban, aztán úgy sétálgasson... de sajnos az ő dolga. Csak aztán az ilyen anyuka meg panaszkodik, hogy meg van fázva a gyerek. Na vajon mitől? Hát attól, hogy az izzadt, vizes ruha rajta van órákon keresztül a gyereken...
Szóval én ráadok 1 éves kisfiamra egy vékony harisnyát, vékony melegítő nacit, cipőt, sapkát, hosszú ujjú bodyt, rá egy rövid ujjú pólót (vagy rövid ujjú bodyt és egy vékony pamut hosszú ujjú pólót), és egy átmeneti kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!