Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » C-vitamin cseppek (Cebion)...

C-vitamin cseppek (Cebion) helyett adhatok egy kávéskanál facsart citromlevet a babámnak, aki 12 hetes vagy még nem szabad?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
cebiont nekünk egy év körül ajánlottákm 12 hetesnek miélrt adnál???meg citromot is.,..anyatejben minden benne van
2009. jan. 2. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne,nekem pl fáj a gyomrom a citromlétől,akkor milyen lehet 1 pici babának.
2009. jan. 2. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia ne adj neki, tönkreteszi a pici gyomrát, hiszen még semmit nem kaphat, nem hogy "savat". Mert a c. lé az sav, ami ilyen piciknek még nagyon ártalmas.

nem szabad!

2009. jan. 2. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem szabad,mert a bélrendszerét teheti tönkre a sav.
2009. jan. 2. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt kell adnod, amit a gyermekorvosotok mond!!! De nem csak D vitamint kell neki adni?

Ezt a citromleves dolgot azonnal felejtsd el, 3 honapos a kisbabad, be sem tudnad adni neki, gondolod, hogy lenyelne?

6 honapos korukig szigoruan anyatejet kellene adni csak es kizarolag a babaknak, hiszen a gyomruk meg nem elegge fejlett mashoz. Persze ha tapszeres, nyilvan akkor azt.

2009. jan. 2. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! picit náthásak lettünk és a gyerekorvos mondta a cebiont (én azon az állásponton voltam,hogy majd eszek több gyümölcsöt,paprikát), csak valahogy idegenkedek a gyógyszertől... emiatt gondoltam a citromlére,de igazatok van,bele sem gondoltam,hogy tiszta sav. Köszönöm a segítséget!
2009. jan. 2. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én születésétől fogva ha picit náthás Cebiont és Oscillococsinumot adtam neki.Most,hogy 1 éves lett(tápos) Cebin 2* multi szirupot kap és Sinupret cseppet.Pár nap alatt helyre is jött:)
2009. jan. 2. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Citromlevet én amikor csuklot akkor adtam neki!!

De már nem ,helyette mandarin lét vagy narancs lét adok neki facsartat természetessen!!

Cebiont meg adok neki napi 10 cseppet!

Ja bocsika most látom ti még csak 3 hósak vagytok!!

akkor én még nem adtam neki semmi plussz vitamint ,csak a Vigantolt de azt szigoruan!!( napi 1 csepp)

mi 4 és fél hósak vagyunk!! Üdv

2009. jan. 2. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Az előző vok igen a citrom valóban rontya a gyomrocskáját , de van gyomorsava a bébynek és az elintézi!! És különben is pár csepp vizzel fel lehet higítani ha mindenáron akarsz adni neki!!

Pusz

2009. jan. 2. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
A cebion nem gyógyszer hanem vitamin.A citromlé pedig lúgosít nem kellene hogy savat csináljon,ettől függetlenül ne adj neki.Cebion napi 10 csepp,meg oscilococcinum napi 1 tubus és hamar rendbejön.
2009. jan. 3. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!