Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet egy csecsemővel...

Mikortól lehet egy csecsemővel a mi nagykádunkban együtt fürdeni?

Figyelt kérdés
nyilván én tisztán ülnék a kádba, meg rendesen és rendszeresen sikálnám a kádat.
2010. okt. 19. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy éves múlt a kisfiam, és még nem fürödtünk vele. Hogy miért nem? Mert apa fürdet, én addig megcsinálom az esti tejitalát, előkészítem az ágyát, elrendezek mindent, összepakolom a rumlit, amit hagyott a lakásban szanaszét. Aztán Apa kiveszi a kádból, és együtt öltöztetjük fel, majd az én ölemben ülve-fekve megissza a tejitalt, és megy aludni.

Engem az érdekelne, hogy aki együtt fürdik a gyerekkel, az ezt hogy oldja meg? Mert ha kisfiam jelzi, hogy ki akar jönni, akkor már nagyon türelmetlen, nem lenne arra idő, hogy még mi is megtörölközzünk, felöltözzünk, majd utána rendezzük el a gyerkőcöt... szóval nálunk technikailag kivitelezhetetlen lenne.

2010. okt. 19. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Én már két hete együtt fürdök a 3hónapos kislányommal mert babaúszásra járunk és a nagykádba gyakorolni kell az úszáson tanult gyakorlatokat.Párom mindig itthon van így ő kiveszi a kádból megtörli ,elrendezi míg én is megfürdök és elrendezem magam,mire végeznek én is végzek és viszem szoptatni,apa meg rendet rak utánunk:)
2010. okt. 19. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Na az 1 éves kisfiamat nem lehet egyedül "elrendezni". :))) Aki megtenné, annak kezet csókolnék. Még a párom sem bír vele egyedül, nemhogy esetleg én...
2010. okt. 19. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Igazából az első gyermekemnél egyáltalán nem jutott eszünkbe, hogy együtt fürödjünk vele, amikor már elmúlt egy éves, akkor is külön fürdettük. De amikor megjött a kistesó, amikor már ő stabilan ült, akkortól a két gyereket a nagykádban fürdettük, imádják a közös esti hancúrt a fürdőkádban. Persze az elején én is ott ültem mögötte.

Igazából én egy pár hetes babával nem mernék egy kádban fürödni, de amikor már van fogás rajta, szépen tartja magát, normálisan kimosta az ember a kádat, nincs semmi gombás fertőzése, vagy ilyesmi, nomeg babafürdetőt használva, szerintem semmi baja nem lesz tőle. Szép közös élmény lesz, segíti a kötődést.

2010. okt. 19. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2 hónapos korától fürdik a baba apával!

Apa lezuhanyzik az együtt fürcsi elött és, aztán közösen pancsiznak!

2010. okt. 19. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem 3 hónapos kortól lehet. Akkor lehet elkezdeni a babauszást is. Mi 3és fél hónapos kora óta fürdünk együtt vele. Vagy apa vagy én. A másikunk a fürdés végén kiveszi és felöltözteti.
2010. okt. 19. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
3 hónapos kora óta fürdik apjával (nagy sarokkád). Addig végig ordított minden egyes fürdést (egyszer sem volt ordításmentes fürdésünk). Aztán egy csapásra elvágták... Az apja fogta, és a hátán úsztatta a kádban.. így kezdődött. Most már 2 éves. Ha hazaér az apja időben, együtt hancúroznak a kádban, ha nem, akkor már egyedül fürdik a nagykádban. :)
2010. okt. 19. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Én mostanában tervezem, hogy valamelyik nap együtt fürdök a kislányommal. Mindenképpen meg akartam várni, hogy stabilan üljön, előbb nem, mert nekem nincs segítségem. Előtte én is le fogok zuhanyozni. Bekészítem a ruháimat, meg az ő törölközőjét, én kimászom, megtörölközöm, felöltözöm, aztán kiveszem őt is. Úgyis ott állok a kád mellett, addig ő elüldögél és játszik (remélhetőleg), amíg én öltözöm. A hely az biztosan új lesz neki, mert eddig a szobában fürdött. Ülni nem tudó babával nem mertem volna együtt fürdeni.
2010. okt. 19. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nekünk normál paneles kád van,de sztem bele sem férnénk együtt:(úgyhogy mi kihagyjuk ezt...27hós a fiam,a pici 7hetes-sztem jó ha ők együtt fogank fürdeni.
2010. okt. 19. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is kb 2 hete kezdtem vele fürdeni.Eladtuk a kiskádját ami pelenkázós volt,addig a szobában fürdettük.Most ugyan van másik kád,macerásabb,igy én beleülök a kádba,apa behozza,játszunk,imádja a habot:-)Én is azt várom már hogy tudjon ülni,igy könnyebb lesz majd,jobban lehet vele játszani.Kb 15 percig pancsizik,akkor apa jön és elviszi:-)Mire én bemegyek addigra meg van törölve és a pelus rajta van,a többi feladat rám vár,mivel ordit ha öltöztetjük,az apja sajnálja igy meg sem próbálja rá adnia pizsit:-)
2010. okt. 20. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!