Mit csináljak, hogy ne féljen a kislányom a fürdetéstől?
Figyelt kérdés
20 hónapos kislányomnak egyik nap habos lett a vize, korábban néha is ilyne volt, de nem különösebben érdekelte. Most viszont elkezdett sírni, remegni, nem engedte, hogy bele tegyem a kádba. Baglyos amúgy a kád, és elkezdte mondogatni, hogy baglyok. Mintha azok csinálták volna ezt sztem így fogta fel. Másnap nem volt hab a vízben, viszont ugyanígy ordított, félt. Ki is vettem egyből most is,csak le mostam szivaccsal. Fürdés után is alig lehetett lenyugtatni, egyszerűen nem lehetett kizokkenteni ebből a félelemből, hiába meseltuk neki, hogy el repültek a baglyok, nem bántanak, csak rajzok.. Stb. Semmi nem nyugtatta meg. Ezért kivettuk a kis kádat, hogy a nagyba fürödjön. Talán kevésbé sírt de ugyanugy remegett és szinte végig nyüszögte az egész fürdést, holott már kivittük a kádját. Mivel mondja, hogy baglyok, ezért gondoltam hogy nem magától a víztől fél, bár a habbal kezdődött minden. Szerintetek hogy segíthetnénk, hogy újra ne egy rossz élmény legyen neki a fürdés? Esetleg együtt fürödjek vele?2023. nov. 5. 21:31
11/11 A kérdező kommentje:
Ma szerencsére nem sírt, néha említette ugyan a baglyokat, de most megelégedett a magyarázatunkkal. Bízom benne, hogy ez egy ideiglenes dolog volt csak nála.
2023. nov. 6. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!