Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az Olívia névről?

Mit gondoltok az Olívia névről?

Figyelt kérdés

2023. nov. 5. 02:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendben levő névnek tartom, bár régen nem nagyon adták, de mostanában elég sokan. Nekem is jobban tetszik a Lívia, de egyébként nincs bajom az Olíviával sem, csak én nem adnám.
2023. nov. 5. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nagyon szép, emiatt nagyon gyakori is.
2023. nov. 5. 19:15
 13/15 anonim válasza:
39%
Nekem amiatt nem tetszik, mert "amerikaias", szerintem nem illeszkedik a magyar nyelvbe. Ezáltal erőltetettnek (és egy kicsit nevetségesnek) tűnik, és olyan külföldi nevek jutnak róla eszembe, amik mostanában jöttek divatba, pl. Brendon, Benett, stb., vagy a különböző szappanoperák nevei. De alapvetően a névválasztás a szülő döntése, és ízlések és pofonok különbözőek - szóval nincs olyan név, ami mindenkinek tetszeni fog.
2023. nov. 11. 11:29
 14/15 NTBS ***** válasza:
Vállalható.
2023. nov. 16. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Csatlakozom az előttem szólókhoz :) Egyre gyakoribbnak hallom a környzetemben. De nekem is még külföldies és az olívaolaj jut róla eszembe. A Lívia dettó jobban tetszik. De egyébként szerintem is vállalható név, szóval nem ciki, csak én nem adnám.
2023. nov. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!