2023ban aki igényelt ingyen baba csomagot, mit tartalmazott? Leginkább DM és Rossmann tartalma érdekelne.
Dmesbe egy kis tornazsákban volt mamos cumisüveg. Másra nem emlékszem hogy lett volna.
A mülleres volt a legjobb. 3 db eldobható penekaalátét, 2 krém érzékeny bőrre, szélfújás ellen, egy popsikrém, és ez egy aranyos kis nesszeszerben. Ill még kettő minta pelenka volt benne.
DM-es tudtommal nincs.
Rossmanons 2 féle van, van egy kicsi (baba mama tudakozó) amiben ha jól emlékszem csak egy MAM cumi volt, meg szóróanyag.
A másik az a nagy promoboxos, abban volt neogranormon, sudocrem és bepanthen kenőcs minta, silan, persil és lovela mosószer minta (1-1 mosás), 2 db 2-es méretű pelus, egy 20 db-os popsitörlő, 1000 Ft-os Hepinet utalvány, egy A5-ös mappa meg szóróanyag.
Ez június elején volt.
A müllerest át sem vettem. Hónapokat vártam a levelükre, azt hittem, postán jön az ajándék, erre kiderült, hogy abban csak a levél meg a kupon volt, hogy váltsam be boltban.
Mivel ágynyugalomra voltam ítélve, úgy voltam vele, dugják fel maguknak. 😄
Mulleres volt nekem az abszolut kedvenc, mai napig hasznaljuk a pelenkazo neszeszert. 😊A tobbi ingyenes csomag felejtheto volt.
Szerintem megeri atvenni, ha van a kozeledben.
Igaz én tavaly voltam kismama,de hátha ugyanaz..
tavaly augusztusi DM-es: MAM cumisüveg, babylove 15 darabos popsitörlő, libero pelenka minta, meg egy libresse betét minta.
Rossmannos (Promobox)az volt nekem is, amit 2-es írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!