14 hós babátoknak mi a napirendje? Mit játszik szívesen? Mekkora? Miket tud már?
szia! reggel 6-fél7 körül kel. akkor én is kelek vele, még pizsiben felmelegítem a tejet, amíg hül, addig öltözünk, aztán reggeli. Délelött fél2ig játék. ő nagyon szépen játszik egyedül is, hozza, hogy mivel szeretne játszani, olvasok neki, mondókázunk.Fél12-kor ebéd, utána szundi! kb. 2-kor kel. akkor ha olyan idő van, elmegyünk a városba, intézzük a dolgainkat, 3-fél4 körül uzsi. aztán jték estig. 7-kor vacsi, 8-kor szundi. Nekem a férjem szerencsére hamar hazaér, úgyhogy nagyon nagy segítség. Miket tud? van 5-6 mondóka/dal, amit elmutogat, a könyveiben, ahogy mesélek belőle felismeri az állatokat (úgy 10-15 állat), azoknak a hangját utánozza. Most a legújabb, hogy bújócskázni akar. kimegy a szobából és a szobájában elbújik (2 helyre tud elbújni:-)) én meg "nem találom" aztán előjön röhögve. Van Lego aszatla, arra már ügyesen pakolja a kockákat. Van egy szobai csúszdánk, néha rájön a csúszhatnék. :-)Kedvenc a Fisher Price hipp hopp zebrája, azzal gyakran elvan. Ha dolgom van, akkor "segít" takarítani, van naki is egy pici söprűje. Amikor a szennyest válogatom szét, "segít" benne, dobálja a ruhákat a zuhanytálcába (én is oda válogatok), de mivel ő nyilván nem tudja mit válogatok rajta a kezébe adom, hogy tegye bele. Teregetésnél a csipeszeket hurcolja össze-vissza.
miket tud: Anya, apa, mama, papa, baba érthetően mondja. Jelzi, ha éhes: nyam-nyam-ot mond. Állathangok utánzása, kpeken felismeri a szűk rokonságot. Hirtelen ennyi jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!