Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért váladékozik ennyire 4...

Miért váladékozik ennyire 4 hós babám füle?

Figyelt kérdés

Nagyon jön belőle a váladék.naponta ki tisztítom,fürdetésnél is kimosom és reggelre még a párnáján is ott van ilyen sárga folt !!

lehet ahoz köze hogy nemrég megvolt fázva taknyos volt és a váladék mivel ők nem tudják kiköpni így távozik???lehet butaság,de nem tudok mire gondolni!

2010. okt. 19. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A váladékozó fül az nem normális dolog! Vidd el gyermekorvoshoz, mert lehet, hogy komolyabb dolog is belőle!
2010. okt. 19. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ez nem születése óta van mindenképpen vidd fülészetre!
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk igy 2 hónaposan,én kaptam beutalót a fülészetre..középfül gyulladása volt..jobbulást!
 4/7 anonim ***** válasza:
A váladékozó fül nagyon nem jó. Vidd el orvoshoz
2010. okt. 19. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat ,elviszem remélem nem lesz semmi baj:(
2010. okt. 19. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi múlt héten jártunk hasonlóan. Bölcsiből mikor elhoztam láttam, hogy olyan a füle, mintha kifolyt és beleszáradt volna valami. Bent amúgy azt mondták jó kedve volt, nem panaszkodott. Akkor már pár napja taknyos volt.

Elvittem a gyerekorvoshoz. Ő meg sem nézte, hanem azonnal küldött minket a fül-orr-gégészetre. Kiderült, hogy középfülgyulladás (magától kifakadt, ez folyt ki) és enyhe arcüreggyulladás.

Ne várj tovább, nehogy nagyobb baj legyen.

Mivel nálunk nem volt láz, megúsztuk egy antibiotikumos orrcseppel és infralámpázással. Remélem, nektek sem kell más gyógyszer. Jobbulást!

2010. okt. 19. 14:55
 7/7 A kérdező kommentje:
mi sem voltunk lázasak
2010. okt. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!