Babylove-t használunk/tunk mindkét gyerekünkkel teljes megelégedettséggel.
3 és 1 éves kislány anyukája
2010. okt. 19. 13:47
2/21 anonim válasza:
A babylove pelusok jók úgy összességében nincs baj velük jól zár kényelmes neki soha nem horzsolta fel a bőrét nem vág a megfelelő méretü pelenka
jól szivja a nedvességet
néha veszek ALANA márkájút is az öko pelus azzal sincs semmi baj. ugyanolyan jó.
2010. okt. 19. 13:48
3/21 anonim válasza:
Nekünk nem jött be..minden kifolyt belőle.
2010. okt. 19. 13:49
4/21 anonim válasza:
Mi ezt a pelenkát használjuk már a második gyermeknél, nagyon meg vagyok vele elégedve!
2010. okt. 19. 13:50
5/21 anonim válasza:
Nekünk bevált, teljesen jó volt...
2010. okt. 19. 13:50
6/21 anonim válasza:
Borzalmas volt.2-3 méretig még elment,de a hozzátáplálást már nem bírta..
2010. okt. 19. 13:54
7/21 anonim válasza:
Nekünk teljesen bevált, 20 hónapos a kisfiam.
2010. okt. 19. 13:55
8/21 anonim válasza:
Bocsi,de off-olok..
Azt szeretném kérdezni azoktól akik használják,hogy esetleg a pampers-höz lehetne hasonlítani a dm-es pelust?
Vagy melyik fajtához hasonlít?
Nekem lassan 11 kg-os a kislányom,és már többször szemeztem vele,de inkább megvettem a pamperst,mert az eddíg mindíg jó volt.
Mindíg várom a pampers dobozos akcióját,és ugye a dm-esből meg mindíg van olyan,így nem kéne arra várni,hogy mikor kapunk olcsóbban pelust..
Előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki válaszol!!! :)
2010. okt. 19. 13:55
9/21 anonim válasza:
nekünk se vált be. nem hasonlit a pampersre annál sokkal vastagabb, ugyanakkor nem bír több pisit...nekünk sokszor átázott stb. meg nekem nem is tetszik hogy olyan bumszli vastag a lába között...
2010. okt. 19. 14:02
10/21 anonim válasza:
13.55-nek. Teljesen olyan számomra mint a Pampers. Azt is veszek néha. Ugyan olyan vékony, nagyon sokat bír, csak nem olyan díszes. Egyszerű fehér, a ragasztó csíknál mintás és ennyi. Én a dobozosat veszem, annak jobb az ára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!