Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mivel védekezik, szülés után?

Ki mivel védekezik, szülés után?

Figyelt kérdés

Van 2 kis gyerkőcünk,majd szeretnénk még de nem mostanában.

Ki milyen védekezés mellett voksol,és az mennyibe kerül?

Igazából spirált tetetnék fel,de kicsit tartok tőle.

Árban középkategóriás lenne jó,nem szeretnék több 10 000 kidobni.

Gyógyszert nem nagyon bírja a szervezetem.

Most óvszert használunk,de nem mindig érzem biztonságosnak.

Anyukák,ti mit használtok?

Köszönöm,remélem kérdésem nem túl indiszkrét!!

2010. okt. 19. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

mi csak vigyázunk. (utolsó alkalommal elfelejtettünk, és most késik... nem ajánlom ezért.)

Én spirált semmi pénzért nem tetetnék fel. A gumit nem szeretem én sem, apa sem. Gyógyszert sem szeretnék én sem szedni.

2010. okt. 19. 13:12
 12/24 anonim ***** válasza:
én egy baba után feltetettem a spirált 1 hete, 11.000 ft volt, plusz a rákszűrés és a felhelyezés 11.000 ft. most még lesz egy ellenőrzés 1 hónap múlva 5000. fiatal vagyok másikat egyenlőre nem tudunk bevállalni azért döntöttem e mellett.
2010. okt. 19. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, kedves utolsó, hogy ez milyen spirál? Mi a neve?
2010. okt. 19. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Hormonmentes, réz-arany ötvözet, Goldlily standard.
2010. okt. 19. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:

óvszerrel, most 13 hónapos a kisfiam.

2 hónapja viszont semmivel, mert tervezzük a kistesót :) (csak félek, h nem fog ő sem egykönnyen összejönni, mint ahogy a bátyja sem, closysok voltunk :(( )

2010. okt. 19. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Óvszer. 20 hónapja szoptatok. Most kezdem a rendes gyógyit majd, mert megjött.
2010. okt. 19. 13:43
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem is spirálom van(goldlily).16 hónapos a lányom és az anyagiak miatt mi is később tervezzük a 2.-at.előtte tablettát szedtem de úgy felborult tőle a hormonháztartásom hogy 1 évig nem menstruáltam!soha többé nem fogok hormonokat szedni!!egyébként miért óckodtok a spiráltól?
2010. okt. 19. 14:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom,h spirált csak akkor kérjek,ha több gyereket nem szeretnék,mert nagyon sok problémát tud okozni.Én azt akkor sem kérnék,ha valóban nem szeretnék már babát,rengeteg rosszat hallottam róla.Teljesen objektív h melyik párnak mi felel meg.
2010. okt. 19. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
13 hónapos a fiam, egy éves koráig óvszerrel, mert szoptattam,három hete szedem a fogamzásgátlót,így még kiegészítésként óvszerrel még két hétig.Én ezt a hüvelytablettát nem ajánlom, több ismerősöm is terhes lett mellette.
2010. okt. 19. 14:22
 20/24 anonim ***** válasza:
ja,utolsó vagyok.terhesség előtt triodénát szedtem,most mást.megmaradt egy levél 2012-ig jó a szavatossága.Ha valaki ezt szedi,szívesen elküldöm postán ingyen.ha kell valakinek,írjon privit
2010. okt. 19. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!