Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nestlé kakaós ízesítőt mibe...

Nestlé kakaós ízesítőt mibe teszitek? Tápszerhez is hozzá lehet adni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Meg édességet is kap a gyerek.18 hónapos.meg csokit,sőt van,hogy csipszet is...nem hinném,hogy ehhez is sok közöd lenne amúgy.
2023. okt. 26. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a miértre lennék kíváncsi?
2023. okt. 26. 19:48
 13/15 A kérdező kommentje:

🤦‍♀️🤦‍♀️felnőtt emberek vagyunk.. ne vitatkozzunk ezen. Nem akartam ebből konfliktus helyzetet. Nem csecsemő már a babám

Úgy gondoltam kicsit ízesítem a tápszert de nem minden etetésnél..csak heti 1-2-3alkalommal

2023. okt. 26. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor te tudsz érdemben válaszolni? Ha tápszert eszik, akkor olyan idős nem lehet. Egy ekkora gyereknek miért kell? Simán benne van, hogy egy idő után a simán el se fogadja. Gyorsan hozzászoknak az édesebb, cukros dolgokhoz.
2023. okt. 26. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok "cukorgyűlölő".

Valahogy mindig van egy (általában fizetett) klinikai vizsgálat, amivel nekiesnek egy-egy élelmiszernek. Azután kiderül a turpisság.

Csak néhány támadott termék az elmúlt időkből. Emlékeztek: Vaj, margarin, tojás, zsír, olaj, hús, élelmiszeradalékok, nátrium glutamát, cukor, GMO-s termékek, feldolgozott hústermékek, tej, ...

Ha ezekre mind hallgatnánk, gyakorlatilag éhen pusztulnánk. Ezeknek az élelmiszerek nagy részét évezredek óta fogyasztja az emberiség (nyilvánvaló, hogy az új termékekről itt nincs szó).

Továbbra is vallom a táplálkozási piramist és a: "Mindent mértékkel" elvet. :)

2023. nov. 2. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!