Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mennyi idős koráig kelt...

Kinek mennyi idős koráig kelt éjszaka enni a babája?

Figyelt kérdés
Kislányom decemberben lesz két éves es még mindig eszik egyszer éjjel :) gyakori ez? Vagy ez már abba kene maradjon ekkorra? Van már néha hogy kimarad es alszik reggelig, de az esetek nagy többségében eszik. 7kor vacsorázik egy nagyon kis tejbegrizt es kenyeret vajjal, szalamival! Fel kilenc körül megy aludni, akkor iszik még 210 ml tapszert es éjjel kel olyan 2-3 magassagaban, megiszik 180 ml tapszert. Jár meg valaki hasonló cipőben? Hogy tudnám elérni hogy elmaradjon már ez az éjjeli eves és aludjon szépen reggelig?
2023. okt. 24. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
3,5 évesen szokott le az éjszakai tejről.
2023. okt. 24. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Novemberben lesz 2, előfordul,hogy ébred. Ez teljesen normális.
2023. okt. 24. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 évig szopott. 1.5 éves koráig kelt éjjel enni.
2023. okt. 24. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
1 éves kora körül kezdtem el próbálgatni, hogy vizet adtam neki cici helyett. Az elején nem fogadta kitörő örömmel :D de utána megbékélt a helyzettel, olyannyira, hogy teljesen abbamaradtak az éjszakai kelések. Neked is ezt tudom tanácsolni, próbáld meg, hogy nem kap már tápszert, csak vizet (ennyi idős gyereknek egyébként is felesleges a tápszer szerintem) - ha ezt keresztül tudod vinni, többet fog szilárd kajából vacsorázni is. Persze valószínű, hogy lesz egy kis sírás az elején, de ha elhatározod magad, simán átáll.
2023. okt. 24. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
este közvetlen lefekvés előtt adj neki vacsorát plusz tápszer, nálunk ha ez nincs akkor tuti felkel
2023. okt. 24. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1,5 évesen vettem el tőle az éjszakai szopizást, azóta éjszaka csak vizet kap, ha valami nyavalyája van. Ettől még 2 éves koráig nem aludta át az éjszakát, és még most is simán van, hogy felébred éjjel egyszer-egyszer (3 éves elmúlt már).
2023. okt. 24. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 4.5 éves. 13hónapos koráig szoptattam, utána nem kapott semmit. Ennek ellenére a mai napig 1x kel.

Lányom 10hós koráig szoptattam, ő sem kapott utána semmit. Most lett 2 éves, 3-4x kel éjjel a mai napig 🤷‍♀️

2023. okt. 24. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez szerencse kell.

Mindkét lányom 7 hetes korától este 10-től reggel 6-ig aludt. A kicsinek 15 hónaposan volt 1 hete, mikor éjjel 2-kor felébredt és evett egy adag tápszert, de az is elmaradt gyorsan.

Kitartást kívánok mindenkinek!

2023. okt. 25. 06:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor úgy néz ki, nem olyan szokatlan ez még ilyen idősen :) mindenesetre a vizes dolgot kiprobalom! :)
2023. okt. 25. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
10 honapos, meg eszik legalabb egyszer, neha ketszer.
2023. okt. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!