3 hónapos a babám és reggelre az egyik szeme bevèrzett. Ez mitől lehet?
Egy pirosas kis folt van a retináján.
Orvoshoz természetesen viszem.
Nem lehet, hogy nyitott szemmel aludt félig és ez okozta?
Én szoktam észrevenni, hogy néha nem csukja le rendesen
És ez most este kell kiírni gyakorira.
Nem pedig azonnal/nappal elvinni a 3 hónapos ,bevérzett szemű gyereket a dokihoz.
Ha a retináján "vérzett", simán lehet retina leválás, ami vaksághoz vezethet.
Kismillió oka lehet a szemvérzésnek,vannak banális okok,és súlyosak is,és egy 3 hónapos babáról van szó,nem hiszem el, hogy bármi halaszthatatlan dolgod volt a doki helyett.(halaszthatatlan dolgok,bármilyen rokon temetése,másik gyerek kórházi kezelése,saját kórházi kezelésed,rokon kórházi kezelése)
Olyanok itt egyesek, mint a hiénák. Alig várják, hogy rávessék magukat egy kevésbé tökéletes anyukára.
Qrvára túloztok. Nem játszik a szeme világával, és nem a retináján van a pirosas foltocska. Ez utóbbi olyan biztos, mint hogy itt ülök a fotelomban.
Ha tudtad minek kérdezel
Ha természetesen viszed orvoshoz az orvos elmondja mi az
Nem bántásból de ha termined volt előte/utána is elviheted volna(de gondolom jönnek a kifogasok sokat kellet utaznod/busszal mentetek/nem értel volna időbe oda és társai)
Eljutot szerintem mindenkinek a kérdes de mivel egyikünk se orvos itt és nem is láttuk nehezen tudnánk rá választ adni.
Figyeld őt és reggel orvoshoz mihamarab!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!