Érdemes elöre bébiételeket venni?
Figyelt kérdés
Hallom,sok kismama màr elöre vesz bébiételekt.
Érdemes?
Gondolomm akciokor.
Végül is a szavatossàga sokàig tart,kb 2 év.
Mennyire elöre értettem?
Kb 4-5 honap.
2009. jan. 2. 18:09
1/4 anonim válasza:
Tök felesleges. Nem is tudod mi az amit szeretni fog. S lehet az is,hogy inkább frisset fogsz neki főzni. Én nem vennék.
2/4 anonim válasza:
Én nagyon sokat vettem előre, volt amikor 50 db is volt itthon és el is fogyott. Akcióban veszem igy sokkal olcsóbb.
3/4 anonim válasza:
Én is betáraztam,és szinte már mind elfogyott(8 hós a babám)Olyanokat vegyél,amik "általánosak"pl.sárgarépa,sütőtök,répa-krumplival,rizs-hússal,stb.Aztán,ami kicsit extrább,azt előbb kóstoltasd majd meg vele.A desszerteknél ilyen gondom nincs,szinte minden gyümit szeret,és már a teljes-kiőrlésű és műzlit tartalmazót is kapja.A Hipp-es tejbegrízt is imádja.2 gyerekes anyuka
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.akkor veszek én is néhànyat,ha nem fogyna,van a szomszédba is kismami:)))))))))
2009. jan. 3. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!