11/23 anonim válasza:
De miért kéne ilyen 5 hónaposnak?
12/23 anonim válasza:
A gyerekeimnek anno 4 hónapos kor volt az ajánlás mert tápszeresek voltak de eszembe sem jutott volna 5 hónapos korában adni neki. Minek?
Ilyenkor max zöldséget, gyümölcsöt kóstoljon ha nagyon akarsz neki adni valamit
14/23 anonim válasza:
NTBS, csinaltál mar gyereket? Vagy továbbra is tapasztalat nélküli fiúként okoskodsz?
15/23 Bogica0616 válasza:
Szerintem ne adj még neki. Túl sós, és fullasztó is. Van más bőven amit adhatsz neki pl gyümölcs purék.
16/23 anonim válasza:
De akkor Romániába éltek? Mert én itt ilyen szót még csak hallani se hallottam Magyarországon,összetevőt meg az fogja tudni elolvasni,aki érti a nyelvet. Itt ezért nincs értelme a kérdésnek. Itt más van,az ottani védőnőt kéne megkérdezni.
Egyébként én azt szoktam,hogy megnézni az összetevőt és az alapján mi az amire szüksége van egy ilyen picinek. Sós vackokra van? Mi célból.
17/23 anonim válasza:
Még nekem is feltapad a száj padlásomra, és küzdök vele, hogy leszedjem,egy 5 hónaposan meg is fulladhat tőleha nagyobbat nyelne le és leragad neki.
18/23 anonim válasza:
Hú de lepontoztatok. Akkor mutassátok már meg hol árulnak Pufuletit Magyarországon?
19/23 anonim válasza:
#18 Kb bárhol találsz. Pufi, kuki, stb néven.
20/23 anonim válasza:
19# De én Pufuletit kérdeztem,nem pedig pukit amit én is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!