Hedvig vagy Zselyke?
Figyelt kérdés
Ha csak e kettő név közül kellene döntened, melyiket adnád?2023. okt. 18. 10:23
11/21 anonim válasza:
Inkább Hedvig. A Zselyke szörnyű...
13/21 anonim válasza:
Hedvig, a fiam is Hédinek készült :)
Ezzel együtt én ennyire nem tikkelek a Zselykétől sem, csak nem tartozik a kedvenceim közé.
14/21 anonim válasza:
Hedvig
10-es, nagy rajongó lehetsz, ha nem tudod, hogy Hedvig a HP-ben egy nőstény bagoly.
16/21 anonim válasza:
Hedvigtől a hideg ráz, így inkább Zselyke, de az se tetszik
17/21 anonim válasza:
Kb a két legcsúnyább adható név
19/21 1112 válasza:
Ha csak ez a kettő van, hát, tényleg nehéz döntés. Kapásból írni akartam a Hedviget,mert annak komolyabb, tiszteletteljesebb hangzása van, viszont a Hedvig közben meg férfias. A Zselyke túl gyerekes nekem, és pórias, meg snassz, színtelen is.
Inkább Hedviga, vagy Zselyka lennék. Talán már mindkettő engedélyezve van. A Zselykában már van egy kicsi szín, mint a Leilában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!