Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babám bőre nagyon...

10 hetes babám bőre nagyon száraz, tudtok rá valami "csodaszert"?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én a babé termékekre esküszöm. Drága, de nagyon sokáig elég, és nagyon jó.

2009. jan. 2. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

vegyél valami olyan testápolót/krémet, ami puha vagyis bababőrre van. és avval kenegesd napont minimum egyszer :D

az én véleményem pedig, hogy szerintem akármilyen krémmel bekenheted ami tetsápoló vagy kézkrém, mivel én is olyannal kentem az én babócámét aki mostmár 3 éves és nem száradt ki utánna a bőre ahol bekentem :D

2009. jan. 2. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
A legjobb a patikai hidrophiles fürdető.
2009. jan. 2. 15:51
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :o))B.U.É.K. & jó babázást
2009. jan. 2. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baba testápolót használunk 2.5 hónapos korától. (száraz bőrre). A gabi krémtől kiütéses volt. Nálunk az egész család ezt használja. Nem túl drága és a dr-nő is rendben találta. Egy 4.5 hónapos kislány anyukája.
2009. jan. 2. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a vedono az olivaolajat ajanlotta, az en babam 4 hetes, es en azzal kenegetem. Kis vattat epphogy atitatok vele, es vekonyan bekenem. nagyon helyre tette a pici boret es termeszetes is.
2009. jan. 2. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Babé urea-s testápolóját ajánlom, 2800Ft az 500ml-s és nagyon sokáig elég.
2009. jan. 2. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is olívaolajat használunk, én a fürdővízbe is azt rakok, illetve sima illatmentes vazelinnel masszírozom át fürdés után. Én külföldön élek, nekem eleve ezt ajánlották már a kórházban. Lehet, hogy emiatt, de soha sem hámlott a bőre, nem volt száraz sehol, még születése után sem az első napokban, amikor a legtöbb babának szárad a bőre picit.
2009. jan. 2. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! én is az oliva olajra esküszöm! isteni a babám bőre, sőt mostanában én is elkezdtem használni, mert a csapvíztől is kiütést kapok, mióta szültem.

ráadásul jól lehet maszírozni is az olivával fürcsi előtt. a kicsim imádja!

2009. jan. 2. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Babé omega 3y6 testápoló. A kislányom ekcémás és ,ég az ő bőrét is bepuhítja
2009. jan. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!