Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Reggelre a testén (nyakán,dere...

Reggelre a testén (nyakán,derekán,s a hátán kb 6-7 db) a picinek olyan foltok jelentek meg,ami inkább egy pattanásra emlékeztet.Mi lehet ez? Kiütés, vagy allergiás valamire?

Figyelt kérdés
A közepe picit fehér,s egy kicsit kiemelkedik a bőrfelszínből!Nem változtattam semmin(Tejcsit eszik+bébiételt)Mitől lehet ez?Vagy megcsípte valami?
2009. jan. 2. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Éppen most akartam kiírni ezt a kérdést. Mi is ezzel a problémával küzdünk két napja, csak nekünk az arcunkon vannak ezek a furi kiütések. Kíváncsian várom a választ...

3 hetes baba

2009. jan. 2. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Melegkiütés?
2009. jan. 2. 16:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy milyen lehet a melegkiütés!Idáig ilyen még nem volt a kicsin.5 hónaposak vagyunk
2009. jan. 2. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!