Szinte alig sír a babám, elronthattam valahogy, lesz lenyomata ennek a jövőben?
Figyelt kérdés
Mások azt mondják hogy milyen szerencsés vagyok hogy alig sír, de egy kicsit aggódom. Elronthattam valmit, vagy ez egy teljesen normális dolog? Reggel felkel, fekszik amíg be nem megyek, rámnéz, mosolyog. Ha éhes, ha bekakilt, bármi, szinte egyszer kétszer sír egy héten. Annyira örülök hogy nem kelt fel az éjszaka közepén, de akkor is... Enneklehet valami lenyomata a jövőben?2023. okt. 6. 20:33
11/11 anonim válasza:
Mindkét lányom ilyen volt. Ha éhesek is voltak csak cuppogtak. Sok sírást nem hallottam tőlük az évek alatt max amikor elestek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!