Fázhatott a babám így 22 fokban?
4 hónapos a kisfiam, estére adtam rá egy rövid ujjú body és rugi plusz zokni, majd adtam rá egy 2,5 togos hálózsákot. 22-23 fok van bent, de reggel nagyon hideg volt a kiskeze, karja. :(
Nagyon lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem adtam rá még hosszú ujjú bodyt :(
Egyébként nem ébredt, végigaludta az éjszakát.
Tarkójára se lehet adni ha háton alszik végig. Nálunk meleg van mondjuk, nekem a 14 hónapos egy hosszú ujjú bodyban alszik és egy nadrágban. Hálózsákot most fogok venni mert kinőtte az előzőt.
Tavaly ilyenkor mi még a puha plédjébe pólyáltuk.
NEM a kezet nezzuk !
Kez, ujja, lab, labujjak, orr a periferias keringes reszei - ergo, ide nem jut annyi ver, semmi koze a hideghez.
Egyebkent ahogy leirtad, tuloltoztetted , nem is kicsit.
Kicsit nezz utana, hogy is kell oltoztetni egy gyereket ejjelre, ugyanis a bolcsohalal legnagyobb kockazata a tuloltoztetes.
Plusz a koztudott gyatra immunredszer a magyar gyerekeknek is ennek koszonheto.
Nezz egy akarmilyen, csak ne magyar tablazatot, hogy idealis oltoztetni 22 -fokban, ami ket fokkal melegebb a biztonsagban alvasnal.
22 fokban, body es 1 tog halozsak.
Én is tettem fel kérdést, meg táblázatokat is néztem, de igazából ezt ki kell tapasztalni. Nálunk most jelenleg 24 fok körül van és egy rugiban alszik fél évesen.
Az elején nekem is ki kellett tapasztalnom hogy hogyan jó neki.
A fokot szerintem nem érdemes nézni inkább nézd a saját hőérzetedet. Mint mondtam hiába van nálunk 24 fok, konkrétan megfagyok ma. Tegnap 25 volt az elment. Plusz babafészekben alszik ami ad egy kis meleget pluszban.
Ebből kiindulva ha ITT 22 fok lenne megfagynánk. Akkor valszeg adnék rá hosszú ujjú rugit plusz halózsákot babafészekben.
A végtagjait ne nézd 13-as leírta miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!