Hogy zajlik a babalátogatás, ha jön valaki mikor szol elötte? Hogy csináljátok hogy a baba fent legyen és ne akkor leggyen éhes? TI HOGY CSINÁLJÁTOK?
Figyelt kérdés
A férjemnek az a mániája hogy nem kell elötte napokkal szolni elég ha aznap de. szolnak hogy jönnek du. de ez nekem nem tetszik mert én szeretem tuni elöre hogy ugy alakitsam,tervezzem a napomat meg probálom ugy idöziteni a látogatásokat hogy ne aLVÁS VAGY EVÉS IDÖBE JÖJJENEK MEG HOGY VISZONYLAG KITAKARITSDAK KÉSZÜLNI TUDJAK.dE A FÉRJEM EZZEL NEM ÉRT EGYET HIÁBA PROBÁLOM MEGBESZÉLNI VELE SZERINTE NEM KELL KÉSZÜLNI,TAKARITANI STB. nÁLATOK EZ HOGY ZAJLIK??2009. jan. 2. 11:15
1/8 anonim válasza:
Nekünk volt olyan babalátogató, hogy a kisfiam végig aludta, míg ott voltok. De ezért én nem borítottam fel a napirendjét. Ha éhes volt elvonultam és megetettem. A takarításon ne fájjon a fejed, olyan a lakás amilyen, inkább pihenj sokat. és légy a babával. Jó babázást.
2/8 anonim válasza:
Nálam senki sem jöhet bejelentésre! Majd én megmondom hogy kit mikor akarok fogadni! És nem gyereknek kell a látogatókhoz alkalmazkodnia, és nem is neked frissen szült kismamának, hanem annak aki meglátogat! A férjed meg inkább azzal foglalkozzon, hogy téged kíméljen és a gyerekét megismerje, ellássa amikor neked pihenésre van szükséged! Ugyanis ha folyton mások rendelkezésére állsz akkor nem lesz rendszer az életetekben ami pedig fontos ahhoz hogy kiegyensúlyozott legyél te is és a babád is! Másrészt ha hulla fáradtra gyötröd magadat mert mindíg másokat kell lesned akkor hipp-hopp leapad a tejcsid. Úgyhogy ha rám hallgatsz egy héten max. kétszer fogadj vendégeket és akkor is te mondd meg hogy pontosan hányra menjenek és meddig maradjanak. Nálunk ez így volt és van a mai napig pedig már 8 hónapos a lányunk. Aki váratlanul érkezett azt be sem engedtük. Közöltük vele hogy ha el szeretne jönni, akkor jelezze előtte és megmondjuk mikor alkalmas. Tízből kilencen ezt megértették, aki meg nem az meg azóta sem jött, ugyanis nem érdekel az ilyen ember. A gyerekem és a saját nyugalmamnál nincs fontossabb dolog a világon.
3/8 anonim válasza:
A látogatóknak igenis illik előre bejelentkezni,már csak azért is,mert gondolom nem örülnél,ha egyszerre több család lepne meg.És illik téged(nem a férjed,nem Ő szült)megkérdezni,hogy vagy-e olyan jól,hogy látogatót fogadj,és mikor menjen,mikor lenne nektek a legalkalmasabb.
Az,hogy a baba alszik vagy mikor éhes nem lehet időzíteni,de nem is kell.Miért kellene egy újszülöttet felébreszteni ha látogató jön?Ha pedig éhes,akkor vonulj el a gyerekszobába és szoptasd meg.
A tapintatos látogatók ilyenkor úgyis békén hagynak,nem akarnak utánad menni,rövidre fogják a látogatást,és nem nézik játéknak a gyerekedet,akit kézről kézre adogathatnak.Aki meg tolakodó,azzal ilyenkor nem kell udvariaskodni.
Minden jót,boldog babázást.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,mondjuk már nem ujjszülött a pici 3 honapos(bocsi ezt nem irtam),de nagyon nem szeretem mikor nem tudnak szolni 2-3nappal elöre hogy mikor jönnének azt már meg sem kockáztatom hogy én mondjam meg mikor csak szolnának 2-3nappal elöbb de nem a férjemet meg nem tudom meggyözni hogyx ez nekem nem tetszik.
2009. jan. 2. 11:45
5/8 anonim válasza:
Nekem sajna senki nem szólt,hogy mikor jönnek.Volt,hogy hálóingbe fogadtam őket.De nem zavartattam magam,mert illett volna szólniuk.Ez sz@rul is esett nekem.Valaki 3 órát volt itt,2 etetés között,valaki egész nap.Szerintem nem kell annyira készűlni,mert a vendégfogadás is leterhel,utánuk úgy is rendet kell rakni.Inkább pihenj!
6/8 anonim válasza:
Most 1 hónapos a kislányom,de már néha elegem van a vendégekből.Előre be kell jelentkezniük,mert nem fogok pattogni,váratlanul ne engedj senkit.A férjednek meg meg kell értenie,főleg hogy jön a z influenza időszak,arra nagyon figyelj,hogy járvány alatt senkit ne fogadj.Elég ha lappang valakiben a baci,a babák nagyon fogékonyak a fertőzésre.További jó egészséget és BUÉK!!!
7/8 anonim válasza:
Szia ami babánk 2 hónapos,alig hogy hazajött a kórházból,már jöttek is látogatóba...anyumat leszámítva be szoktak jelentkezni,néha a férjemnél,aki el szokott felejteni szólni.Na akkor ki tudok akadni!Vagy mikor telefonál,hogy fél óra múlva jönnek...és akkor engem ugráltat hogy mosogass el..stb.Na erről fogunk leszokni!A pasiknak föl kéne fogniuk,hogy nekünk elég a gyerek,nem szakadhatunk 100 felé-és igen is a vendég akkor jöjjön,ha mi szeretnénk.Nálunk sincs azért fölkeltve a gyerek,mert valaki jött.Általában szólok,hogy kb mikor van fent.És a legszebb,hogy kisfiam 6 után este elkezdi a napi hisztit,ilyenkor egyenesen látni sem bírunk mást!Tehát mondd meg a férjednek,ha bejelentés nélkül szeretné fogadni a vendégeket,akkor igenis ő rakjon rendet,készüljön a fogadásukra-és hidd el a második után már ő is rájön,jobb ha szólnak előtte :-)
8/8 anonim válasza:
nekem is előre kell szólniuk, nem engedek be senkit, aki csak úgy beesik!! mindenki szóljon előtte, nem csinálok nagy takarítást, de azért ne ússzon a lakás:) van akit inkább akkorra hívok, amikor a kicsi alszik:) ha nem szeretem:):) csúnya dolog? ne gügyögjön itt nekem, meg na kapkodják fel, ha én nem szeretném. van egy napirendje, amit senki kedvéért nem borítok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!