Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a James névről?

Mi a véleményetek a James névről?

Figyelt kérdés
Szép név egy félig magyar, félig brit babának?

2023. szept. 19. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, se magyarul, se angolul.
2023. szept. 20. 10:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az attól függ, hol éltek. Ha nagyjából egyforma időt fog tölteni itthon és külföldön, én csak akkor adnám, de lehet inkább keresnék egy olyan nevet, ami idehaza nem ennyire nyilvánvalóan külföldies, valami nemzetközit, ami magyarul is jól hangzik/majdnem ugyanolyan. Nincs egyébként bajom a James névvel a megfelelő nyelvterületen, maximum annyi, hogy egy kicsit unalmas név, a magyar változata a Jakab már egyáltalán nem annyira elcsépelt. Jacob nem tetszik egyébként? Jacob/Jakab változatban nem lenne annyira eltérő itthon és külföldön.
2023. szept. 20. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Szep es hagyd angol verzioban.

A mi fiunk Mateo lesz. Ha magyarorszagon elnek akkor is ilyen formaban hagynam.

2023. szept. 20. 13:03
 14/15 1112 ***** válasza:
Szerintem cool. Csak ne becézzétek, szerintem becézetlenül csodálatos, becézve nem olyan menő.
2023. szept. 25. 16:59
 15/15 1112 ***** válasza:
*mármint , a Jamie megszólítás pl nekem nem tetszik, de a sima J (Dzséj az pl klassz. :))
2023. szept. 25. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!