Lány baba pelenkázásánál, hogy is van ez?
Védőnő mondta, hogy a lánybabáknál a nedves törlőkendővel csak a popóját lehet törölni, a nemiszervét pedig vizes vattával kell tisztítani.
Ezt, hogyan kellene kivitelezni? Minden pelenkázásnál készítsek oda egy kis tálba langyos vizet és mártogassam bele a vattát?
Ti hogy csináljátok?
2# jól írja.
Az a helyzet, hogy a nem vizes állagú popsitörlők és rosszul használt popsikenőcstől ősszenöhet a nunija. Erre nagyon oda kell figyelni.
Védőnők… ezt ő se gondolta komolyan, hogy minden tisztázásnál bekészíted tálkában a langyos vizet…
Egy normális, érzékenybőrűeknek való törlőkendő is teljesen megteszi, én azt használtam, és a nuniját is kitöröltem vele mert mindig belement a kaki is… semmi baja nem lett
Èn fiùnak se hasznaltam sokàig a nedves törlőt. Undoritó volt vegyszeresen hagyni a gyereket. Mosipelus puha vèdőbetètjet màrtottam langyos vìzbe, egyszer sem rúgta fel.
Egyèbkènt először vizestàlas popsitörlèst a szobatàrsamtòl làttam a kòrhazban, neki 5. gyereke volt màr. Nèztem nagyot első èjjel, hogy hova megy a tàl vìzzel.
Igen, mi vizes tálkáztunk a lányomnál is és a fiamnál is. Vattakorongoztunk, nem csináltam külön gombócokat a nagy vattából.
Egyszer-egyszer előfordult hogy lerúgták, ha nem úgy tettem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!