Mi a véleményetek a Gusztáv névről?
2 Gusztávot is ismerek és egyik sem cigány. Fiatal hófehér diplomás pestiek.
Nekem tetszik ez a név. Legalább nem egy tucat Benett és társai.
Svédeknél rengeteg uralkodót hívtak így.
Plusz elég nemzetközi pl:
Francia: Gustave
Olasz,spanyol,portugál: Gustavo
Izland: Gústav vagy Gústaf
Ismertem egy gyereket, akinek az apját, a nagyapját és őt is úgy hívták. Amikor kérdeztem, magától értetődően mondta, hogy természetesen az ő gyerekét is úgy fogják, pedig egy tök vagány gyerek volt, nem olyan osztály lúzere. Nem tudom, végül mi lett, ha van gyereke(már felnőtt, de még fiatal azért). Nem voltak cigányok.
Én nem adnám, de nem is rökönyödnek meg rajta, ennél számomra sokkal rondább "öreges" nevek is visszajöttek már.
Ismerek Gusztáv nevű gyereket. Senki nem cigány a családban. S el sem tudnám képzelni azt a csibész vigyort egy Leventén, vagy Dominikon. Csakis Gusztin :)
Bár először én is majdnem a fiatal szülők arcába röhögtem, amikor mondták, hogy mi lesz a gyerek neve, mert addig csak egy nagyon fogyatékos kutyát ismertem ezzel a névvel, és rögtön a kutya ugrott be a névről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!