Mikortól vehető észre a béres csepp jótékony hatásai?
Figyelt kérdés
már 3 hete szedi a béres cseppet a két és fél éves kisfiam hál istennek nem beteg azóta ,ami a legfontosabb a, de enni ugyan úgy eszik, mint ezelőtt csak keveset.2010. okt. 17. 08:32
2/5 kisnita válasza:
Nálunk már pár nap után hatott. Jó étvágyat csinált a fiamnak.
3/5 anonim válasza:
Sziasztok! Bocsi, hogy kérdezek, de hány hónapos kórtól lehet adni a Béres cseppet?
4/5 anonim válasza:
szia!
Nem kortól függ, hanem testsúlytól.
10kg felett lehet adni.
5/5 anonim válasza:
Én nem vagyok vele megelégedve. Tavaly adtam neki, augusztustól, hogy mire oviba megy erős legyen. Szinte egyfolytában betegek voltunk.
Sajnos azt is utólag tudtam meg, hogy a betegség első jeleinél abba kell hagyni, mert nem csak a szervezetnek jó, hanem a vírusoknak és a baciknak is kitűnő táptalaja a vastartalma miatt.
Az idén kasvirág kivonattal próbálkozunk. Eddig meg vagyok elégedve vele. Volt olyan, hogy az oviban csak 5 gyerek volt - de mi is ott voltunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!