Megrágcsálta az orrspray dobozát, gondot okozhat?
Figyelt kérdés
Stérimar orrspray-t használunk. Kb 3 percre hagytam egyedül a szobába és megtalálta az orrspray-t és elkezdte rágni. Rajta volt a kupak tehát enni nem evett belőle, de a doboz maga fém. Abból nem oldódhatott ki valamilyen mérgező nehézfém? Most olvastam egy cikket, hogy még a fémkanálból is oldódik ki mindenféle nehézfém használattal, ami veszélyes ránk. Túlparázom?2023. szept. 8. 10:42
2/9 anonim válasza:
túl, ha oldódna belőle bármi nedvesség hatására, az orrodba se sprickolhatnád, gondolhatod...
3/9 anonim válasza:
Ki kell hajítani mindent, ami fém a radiátortól kezdve az ajtókilincsig. Az a biztos... 🤣
4/9 anonim válasza:
Jézusom...majd ha nyalogatja a cipő talpat akkor mit fogsz csinálni?🤣🤣
5/9 anonim válasza:
Huhh, mennyi mindent fog meg megragcsalni….
6/9 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz!
7/9 anonim válasza:
Túl. Erősen túl! Hány embert ismersz, aki belehalt már fém kanál használatába?🤣
8/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.
A mienk a wc kefét kóstolta meg egy óvatlan pillanatban, ha valakinek nekem jobb okom parázni 😏 szóval cool down.
9/9 anonim válasza:
Mármint a festéket kezdte lerágni a dobozról?
Nem tudom, hogy mennyire gáz, egy alkalomból nyilván nem lesz komoly baj.
Viszont mi a héten láttuk, hogy rengeteg konzervről is már hiányzik a festék, reméljük nem lett függő, nagyon berág ha elvesszük tőle. Most már elpakoltuk, de mindig megoldja, vagy talál mást, amiről lerághatja a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!