Újszülött babátokkal laktatok családnál valameddig?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 10:39
11/15 A kérdező kommentje:
Szükség azért van erre, mert 2 hét nulla alvás után félő volt, hogy kórházban kötök ki.
2023. szept. 8. 12:46
12/15 anonim válasza:
Igen, 1,5 hetet, mert a férjem kórházba került, én meg első babásként jobbnak láttam anyuéknál lenni.
Ha kell, akkor kell, én nemalvás miatt olyanokat csináltam, veszélyes volt rendesen. 1,5 éves korában tudtam végre normálisan aludni.
13/15 anonim válasza:
2 hónapossal másfél hónapig. Felújítás miatt. Hát, én nagyon nem élveztem.
14/15 anonim válasza:
Súlyos vashiányom volt mindig szédültem plusz egy kisfiam aki fél éves koráig este 20 szor kelt egesz nap szinte visított ha letettem. Ha a gyerek aludt én is haza költöztünk mert elúszott a háztartás. Gáz vagy nem ez van. 1 éves volt amikor továbbköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!