Milyen fajta babakekszet és gabonapépet adtok tejérzékeny babátoknak? Meg persze az is érdekel, hogy ezeken kívül mi szerepel az étrendjében.
Háát...képzeljétek, írtátok tegnap, hogy inkább tápszerrel keverjem ki a pépet. Ma megpróbáltam újra (másodjára) épp az előbb és nem ette meg. Még pofákat is vágott neki, mintha keserű lenne vagy nem is tudom. Ezt jól elszúrtam, az elejétől kezdve így kellett volna adni neki nem rizstejjel.És pedig kevertem bele gyümis babadesszertet is.
Tényleg jó macerás az a vizsgálat, annyira talán nem is várom. A vérvételtől ráz a hideg, úgy félek, nehogy vinni kelljen valami miatt is.
Ez a K vitaminos dolog érdekes, de nálunk szerintem nem ez lehet, mert az elejétől kezdve tápszeres pótlást kap, abban pedig van. Plussz a konakion.
A mi dokinénink engem a szopi ellenére nem tiltott el teljesen a tejtermékektől. Napi 2 dl engedélyezve van, de nem tej formájában. Ettől függetlenül nem nagyon szoktam, csak annyit, ha pl a levesben van kevés tejföl, azért még eszek belőle, vagy fornetti...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!