Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minek örültél a legjobban,...

Minek örültél a legjobban, amit babalátogatóba kaptál?

Figyelt kérdés

Utalványon, ruhán kívül (azt vettem)

Ja és ebédet is kapnak a szülők, meg a kedvenc sütit, plusz gyümölcsöt :)

2023. szept. 1. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Aminek én ezek kívül tökre örültem volna (mert ez mind baromi jó és hasznos ajándék), az masszázs ajándékutalvány. Annyit görnyedtem az elején, olyan kényelmetlen pózokba szoptattam, ringattam a babát, hogy jó lett volna egy ilyen meglepetés. Ha emelett döntesz, akkor mindenképp kérdezz rá a kiválasztott masszőrnél, hogy szoptatós anyukát vállal-e (már ha szoptat az anyuka), mert azt nem mindenki vállalja.
2023. szept. 1. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Vaníliás karika + vaníliás kóla ♥️

(gdmesként végre szabadon fantasztikus volt!)

2023. szept. 1. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Vicc nélkül a pelenkának. Brutális az ára manapság, az tuti lesz használva.
2023. szept. 1. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Én tortának, sütinek örültem a legjobban. Meg annak ha megkérdezték mire van szüksége a babának, nem csak idehordtak felesleges ruhákat, amikre épp nem volt szükség vagy olyan márkájú pelust, törlőkendőt, amit nem is használtunk. Az utalvány jó ötlet.
2023. szept. 1. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
+1 pelenkára, popsitörlőre. De 2-es méretűt vegyél minimum.
2023. szept. 1. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Pelenka, popsi törlő, cumi, jó minőségű cumisüveg. Ruháknak is örültem, de azok voltak a legjobbak, amiket előre megkérdeztek, hogy tetszik-e jó-e a méret.
2023. szept. 1. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pelenkát meg popsitörlőt ne vegyél, nem tudhatod mi fog bevállni a családnak. Majd ők vesznek az utalványból.

Én is kaptam ilyeneket, pedig kifejezetten kértem, hogy ne.

Tovább is adtam bontatlanul őket egy no waste csoportban.

Az ebéd szuper, az utalvány is. A ruhák is tudnak lutrik lenni. Mi is kaptunk, de sosem hordta a babám, mert pikk pakk átnőtte. Márciusban még nem adtam rá a rövid bodyt, májusra átnőtte.

De pl gyümölcsnek, zöldségnek nagyon tudtam örülni, üdítőket is szívesen fogadtam, vagy pl az baba könyveknek nagyon örültem. Akár textil, akár leporello, vagy fürdős könyv, vagy azok azok a fekete fehér könyvecskék.

2023. szept. 1. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A húslevesnek.
2023. szept. 1. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
DM utalvany es csoki.
2023. szept. 1. 14:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utalványt vettem, mert tudom, hogy hol vásárolnak, fognak a későbbiekben.

Ruhát az anyuka egyeztetésével választottam, valamelyik darabról tud is. Illetve, egy kiságy feletti díszt is szeretett volna, amit megvettem.

2023. szept. 1. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!