Álmos anyukák? Olvassátok ezt el, vannak benne jó ötletek!
2010. okt. 16. 14:30
1/5 edus83 válasza:
Ez tényleg jó:)De tényleg szeretnék aludni:)))
2/5 anonim válasza:
Legtobb tanacs megvalosithato ebben a cikkben. De, 6-ik tanacs eletveszelyes. Tobb esetben volt, hogy fekve/aludva szoptato anya rafordult bebire, akaratlanul megfullasztotta, osszetorte kis babat. Erre nagyon vigyazzunk. Mindenkepp legyunk eszunknel mikor gyermekkel foglalkozunk.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor aludtam el szoptatás közben éjjel, mellettem a gyerekkel. De még a hangosabb lélegzetvételére is felriadtam, és bár fogalmam sem volt hol vagyok (tehát nagyon mélyen aludtam), mindig tudtam, hogy ott van mellettem. Lehet, fordult elő ilyen, de szerintem nyugodtan bízhatunk az ösztöneinkben, az akkor is vigyáz a babára, ha nem vagyunk ott fejben. Számtalan kisgyerekes barátnőm van, plusz a játszótéri anyukák, senki nem feküdt még rá a babájára, padig mindannyian aludtak el szoptatás közben.
És mindig ésszel foglalkozom a gyerekkel, én vagyok az anyja, ki vigyázzon rá, ha én nem?
2010. okt. 16. 15:20
4/5 anonim válasza:
Pedig mar sajnos tobbszor megtortent. Nem szabad csak az anyaiosztonre bizni baba eletvedelmet. Esszel, logikusan kell gondolkozni.
5/5 anonim válasza:
Szia én sem feküdtem rá még soha a babámra most 8 hós és nem egyszer nem kétszer aludt velem éjjel most a foga miatt már 2 hete az ágyunkban rostokol...egy oldalon alszom egész éjjel kényelmetlen ez van de Ő az első..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!