Mennyi idő volt, mire a babátok 4-5 órát aludt éjszaka?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 18:09
12/20 anonim válasza:
Amikor elmúlt a hasfájós időszak kb. 5 hetes korában. Most 3 hónapos van, hogy alszik este egyben 4-5-6 órát, de azért még sokszor van, hogy felkelti a pocakja.
13/20 anonim válasza:
Mázlista vagyok de attól a naptól kezdve, ahogy a kórházból hazajöttünk. Este 8-kor fektettem, éjjel 2-kor evett egyszer, aztán reggel 6 körül kelt újra. 3 hónapos korától pedig zömmel átaludta az éjszakákat.
14/20 anonim válasza:
1 hetesen már simán aludt annyit éjjel. Csak amíg el nem múlt a sárgaság, keltettem enni. Aztán a védőnő megnyugtatott, hogy már nem kell, hadd aludjon.
15/20 anonim válasza:
Mindkettő már a kórházban aludt 4 órát, kértem is hogy vizsgálják meg. 3 hetes korában már aludt 8 órát
A tesója 2 hetesen kezdett aludni 4-5 órát, 6 hetesen Ő is aludt 6-7 órát.
16/20 anonim válasza:
15 hónapos a fiam, nálunk ez még nem jött el. :D
Volt egy időszak 6-12 hetes kora kötött, amikor aludt 12 órát szó nélkül. Na azóta se. Ha már 3 órát alszik egyhuzamban, akkor az már ünnepnap. :)
18/20 anonim válasza:
5 hetes korában már 6-7 órát aludt éjszaka, 8 hetes korától 10-11 órát
20/20 anonim válasza:
Kisfiam 8 hetesen kezdett ennyiket aludni. Utána pár héttel már csak 1x kelt egész éjjel, majd nem sokkal egyszer sem :) màzlim volt.
Most várom a második babát, remélem ő is ilyen jófej lesz😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!