A hipp-es uveges baba kajat amikor mikroba melegititek le kell venni a fedelet teljesen?
Figyelt kérdés
Legyszi ne nezzetek orultnek de tenleg nem tudom es az uvegen nem irja. Tegnap is levettem a tetejet es takarithattam a mikrot utanna ezerrel mert szetfrocskolt. De ha meg nem veszem le akkor felek, hogy nyomas keletkezik benne. Vagy csavarjam le es hagyjam ugy rajta? Ti hogy csinaljatok?2010. okt. 16. 07:55
1/7 anonim válasza:
Zárva semmiképp se hagyd, mert szétdurran. Rajta hagyhatod a tetején, inkább.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, akkor ma ugy csinalom. Igen, gondoltam, hogy zarva nem lehet ezert is kerdeztem ra. Csak fura, hogy nem irja az uvegen.
2010. okt. 16. 08:00
3/7 anonim válasza:
Az mind semmi, hogy szétdurran, de mivel fém a teteje, nem lehet mikróba tenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Hmmm. Na akkor szepen kiteszem egy mikrozhato talba es lefedem. Eddig forraltam vizet es abba allitottam bele az uveget csak gondoltam igy gyorsabb es ha megyunk valahova akkor nem kell cifrazni a dolgokat.
2010. okt. 16. 08:25
5/7 anonim válasza:
Nem szabad a tetetejèt bele tenni, rajta hagyni, fém! Èn fèl percre teszem be, majd felkavarom és eheti is, pont langyos!
6/7 anonim válasza:
Szerintem a baba ételeit nem szabad mikrózni!
7/7 anonim válasza:
Szerintem túl sok időre teszed be azért robban szét. Én a kis műanyag tálkájába teszem és úgy melegítem, de csak 15-20 másodpercig és az elég is neki és nem is fröcsköl ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!