A Lívia vagy Lilla szebb név szerintetek?
Figyelt kérdés
A vezetéknévhez megy mindkettő.#Lills
2023. aug. 18. 12:33
A kérdező szavazást indított:
Lívia
Lilla
49 szavazat
4/10 anonim válasza:
Ez nagyon egyedi kérdés. Én mindkettőt egyformán szépnek találom, de adni a Líviát adnám, mert a Lilla más emberekre emlékeztet az életemből, és egyébként gyakoribb is. De szépnek mindkettő szép.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a szavazásokat. Még várom a további véleményeket és szavazatokat. 🥰
2023. aug. 18. 18:27
6/10 anonim válasza:
Talán a Lillát adnám inkább, de mindkettő szép, és nem olyan gyakoriak.
Itt írták, most a Lídia is nagyon megtetszett :)
8/10 anonim válasza:
Lilla, Lívia ilyen formában nem tetszik, viszont az Olívia nagyon és lehet Lilinek becézni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sztem is Lilla lesz majd. Az Olíviát max Livinek lehet becézni de az meg nagyon nem tetszik úgy. A Líviának is a Livi becézése nem tetszik. A Lilla ezért is esélyesebb.
2023. aug. 24. 12:14
10/10 anonim válasza:
Lilla gyönyörű név, magyar is, ha ez valakinek szempont. Nem akartam túl gyakori nevet adni, de valószínűleg ezt kapja a lányom, mert végre 1 olyan név, ami tetszik a férjemnek is.
A Lívia, Olívia sem rossz, de a Lilla sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!