Milyen szemszínnel született a gyermeked? A szülőknek milyen színű szeme van?
Apukáé furcsa színű, olyan halványkékes vagy szürkés, talán kicsit zöldes.
Az enyém kék. A 11 hónapos babáé egyértelműen kék, az enyémhez hasonló, még a belső világos sávja is megvan, mint nekem.
Nekem egyébként mindkét szülőmnek barna szeme volt, a két nagypapámé volt kék.
Apa zöld én kék.
Mind a 2 gyerek majdnemcsak szürke szemmel született, kb fél éves korukra alakult ki a szemszínük.
Fiamé szép kék, lányunké barna
Apa kék, anya zöld szemű.
A gyerkőc kék szemmel született és kék is maradt neki, de idővel világosodott.
Minden baba kék szemmel születik, mert akkor még nem termel melanint a szervezete. Ez pár hónap múlva kezdődik el, akkor kezd(het) változni a szemszín.
Nálunk a fiam szeme gyönyörű kék maradt, a lányomé bebarnult, de nagyon szép árnyalata a barnának az övé is.
Férjem családjában mindenki barna szemű, a nagyszülők is. Nálunk apu és én vagyunk kékszeműek, anyu és a két bátyám barna. Nagyszüleimre nem emlékszem már, kiskoromban meghaltak, anyum is késői gyerek volt, meg viszonylag én is az vagyok.
Apukáé kék, középen nagyon kevés barnával. Enyém barnás-zöldes.
Mind a 2 gyerekem kék szemmel született, az elsőnek pont olyan lett, mint az enyém, a 2.nak meg olyan, mint az apjáé.
Nekem sötétbarna, férjemé szürkés kék.
A gyereké kék lett.
Az én szemem barna, a férjemé barna, pici zöldes beütéssel. A fiunk kék szemmel született, és meg is maradt neki. 15 hónapos, vakító kék szeme van. :)
Apukámnak volt amúgy kék szeme csak a családban.
Anya: barna, apa kék, de zöldes árnyalattal.
Kislányunk szürke szemmel született, 1 éves korára gyönyörű világoskék. Nagyszülőnek volt pont ilyen árnyalat. De persze még változhat, mire még nagyobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!