2 hónapos babával lehet menni több napos kirándulásra?
Igazából 2 éjszakáról lenne szó. Kisfiam nagyon szeret utazgatni bárhová megyünk nézelődik.
Szerintetek nem viseli meg, hogy máshol alszunk?
2 hónapos volt a kisfiam amikor elmentünk vele Ausztriába a nagymamájához, 3 napra.
Az utazást jól viselte, de este, amikor kezdtek lecsapódni a nap eseményei, nagyon nyűgős volt. Rengeteget sírt, a cici sem volt elég neki.
Ez még most megvan neki, 6 hónapos, hogy utazhatunk vele amennyit csak akarunk, de az első éjszaka nagyon rossz. Hiába tartjuk be vele az otthoni rutint.
Bár most lekopogom a dolgot, eljőttünk a Balatonra és remekül alszik.
7 hetes volt a kisfiam, mikor kirándulni mentünk egy tóhoz, 1,5 óra autóútra tőlünk, egy hétre.
Ó teljesen jól bírta, nekem meg annyival volt pihentetőbb, hogy nem kellett házimunkázni, és csak odaultem a kész kajahoz.
De pl volt, hogy az étteremben vacsi alatt egyszerre csak az egyikünk tartózkodott a férjemmel, mert a baba sírt és ki kellett vinni a babakocsiban ringatni.
Es ha nem alszunk ott csak elmegyunk kirandulni de jovunk haza este?
szerintem ez sokkal fárasztóbb, mint ottalvással, legalábbis neked...
Nekem az nem faraszto, de koszonom :)
Igazabol itthon lenni az 5 evesemmel es a 2 honaposommal farasztobb, ugy hogy mivel tisztasagmanias vagyok, folyamat pakolhatok a gyerekem utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!