Mikortól ette a gyermeketek azt, amit Ti? Fokozatosan vezettétek be, vagy egyből ment a kicsit borsos vagy kicsit paprikás is?
Én már 11 hós kora körül kezdtem kóstóltatni a kislányommal,meg a fiammal is annak idején.Most a kislányom 20 hós,fokozatosan vezettem be neki a "felnőttes ételeket".Mikor 1 éves lett,utána már nem főztem neki külön,hanem azt kapta,amit mi ettünk,persze nem fűszeres,csipős,borsos kajákat,hanem könnyebb ételeket főztem.Különben sem főzők én nagyon fűszeresen és sósan,csipősen sem.Finom zöldségleveseket,főzelékeket már habarással és rántással kapta ő is,tésztaféléket,palacsintát,mindig újabb és újabb izeket ismertettem meg vele,volt ami annyira nem izlett,később meg minél többször evett belőle,megizlett neki pl. a túrógombóccal voltunk igy.
Ha most akarod a picidnek bevezetni a ti ételeiteket,fokozatosan tedd,könnyű ételekkel,zsirosat,fűszereset,borsosat ne adj!Paprikás mehet,hisz a paprikás krumpliba vagy zöldbabfőzelékbe is kell pirospaprika és ezek nem nehéz ételek.
Köszönöm.
Most egy éves, úgy érzem eljött az ideje, hogy kicsit lazábbra vegyem a hozzátáplálásos dolgokat. :)
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!