Nem tudok aludni mióta megvan a babám, mi a baj velem és mit csináljak?
Semmi baj nincs sem veled se a babával.
Ez egy ilyen időszak.
Millió oka lehet a nemalvásnak. Lehet fáj a hasa.
Nekem is ez van 13 hónapja :/
Időnként javul, aztán visszaáll.
"???ugy szültél hogy nem tudtad milyen lesz?"
Bármennyire is hihetetlen, az anyukák nagy többsége pontosan így szül. Nincs két ugyanolyan gyerek, mert lehet, hogy míg az elsővel 2 évig nincs átaludt éjszaka, addig a másik már 10 naposan is alszik estétől reggelig. Lehet olvasgatni, tanfolyamokra járni, edukálódni, de az az igazság, hogy ezekből minden csak támpont, mert lehet, ami 10-ből 9 gyereknél bevált, pont a tiednél nem fog és gondolkozhatsz alternatív megoldáson, ami nincs benne a "nagykönyvben".
Mi is készültünk mindennel, van 4moms pihenőszékünk és kiságyunk is, BabyBjörn pihenőszékünk, rajta zenélős boltívvel, Adamo hintánk, elolvastam rengeteg cikket, tippet az altatásról, megnyugtatásról, mégis a gyerek a teraszon alszik a legjobbakat, babakocsiban, úgy, hogy a szomszédok közül valaki éppen füvet nyír, vagy a mellettünk lévő ház építkezésén dolgoznak.
Én is ezt éreztem, kb. mintha állandóan 200-on pörögne a fejem, fájt az agyam néha, úgy éreztem.
Esetleg kávét szoktál inni? Ha elhagynád, nem lenne könnyebb a pihenés?
Vérnyomásod nem magasabb, mint a terhesség előtt?
Ezzel èn is így vagyok. Ha a fèrjem felkel èjszaka a kicsihez, hogy èn is tudjak aludni egyszerűen nem megy, minden nyöszörgèsre kinyílik a szemem, kattogok mindenen.
Napközben szintèn, hiába alszik 2 3 órát nem tudok elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!