Lehete ebbol nagyobb gond? Tortent ilyen kisbaatokkal?
Figyelt kérdés
7 honapos a kisfiam,ezidaig soha nem volt problema a szekletevel,de ma viszont nem tudot kakilni,sirt is annyira fajt nem tudot kibujni,csak egy pici es az is nagyon kemeny volt.Ra 2 percre megint de akkor egy kicsi ver is jott!!!Nagyon felek.Tettem fel kupot,adtam almat,most fozttem kamilla teat de mezzel edesitettem azt is egy keveset tettem.A dokim igy javasolta.
Volt ilyen, ő is kb 7 hónapos volt. Nálunk csak a Laevolac szirup oldotta meg a problémát.
2010. okt. 15. 12:57
2/15 anonim válasza:
7 hónaposnak mézet? Milyen doki ez???
3/15 anonim válasza:
Barack, szilva, sütőtök, cukros kamilla tea.
4/15 anonim válasza:
meg lehet próbálni kis tejet (ha tejet nem adsz még, akkor tápszert, babatejet), aztán barackot, hadd lazuljon a kaki. Figyelj, hogy bőven egyen rostot! Remélem nem lesz baj!
2010. okt. 15. 12:58
5/15 anonim válasza:
Szia!
Nem volt még ennyire durva, bár nálunk is keményedik a széklet a hozzátáplálás kezdete óta, mi is 7 hónaposak vagyunk.
Szerintem jó, amiket csináltál, nem hiszem, hogy komoly baja lenne. Csak annyi, hogy a méz nagyon allergizál, ha mindenképp édesíteni akarod, akkor inkább egy kevés cukor (nekem a védőnő mondta). Nem tudom miért mondta a dokid, hogy mehet a méz... ebben is mindenki mást mond úgy tűnik, de én inkább a cukorra szavazok.
6/15 anonim válasza:
A pici vért az okozhatta, hogy az erőlködéstől elpattant egy hajszálér, vagy a kemény kaki felsértette a végbélnyílást, illetve a belső szövetet.
A mézzel azért várhatnál 1 éves korig, jobb a cukor (biztos hallottál a botulizmusról).
Adj neki székletlazító kajákat. Sütőtök, szilva, ilyesmit. Ha nagyon nem megy a kaki, akkor Laevolac szirup.
7/15 anonim válasza:
Az alma hasfogó. Ha kúpot is tettél fel neki,akkor hamarosan lesz is eredmény. Próbálj mostanában inkább szilvát, őszibarackot, körtét adni alma helyett.
8/15 A kérdező kommentje:
Azert mondta,h mezzet de csak egy nagyon picit,mert a cukortol is lehet szekletrekedes!De jo akkor cukrot teszek bele.Koszonom a valaszokat.
2010. okt. 15. 13:02
9/15 anonim válasza:
Tudod mit csinálj? Vegyél neki kubut!!!! És itasd vele minél sűrűbben! Mézet felejtsd el! Vérzés pedig azért volt mert felsértette a kemény kaki a kis nyílását. Ne aggódj. Adj neki sokkal több gyümölcsöt!
2010. okt. 15. 13:05
10/15 anonim válasza:
Nekünk a laevolac szirup segített.Pár nap alatt helyre a´llt a lányom széklete azóta sincsen gond.Azóta is van a hütöben....
Javaslom vegyél te is a gyógyszertárban.Ès hidd el attól a babád gyorsan tud majd kakilni,és nem fog neki fájni,mert ez teljesen homeopátiás székletlazító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!